marți, octombrie 4, 2022

Potrivit cercetărilor efectuate de profesorul de sociologie de la Universitatea din Boston, Deborah Carr, până la 25% dintre bărbații căsătoriți au recunoscut că s-au culcat cu altcineva decât soția lor în timpul căsătoriei. Cu toate acestea, nu doar scăderea atracției îi determină pe bărbați să fie infideli– există nenumărate alte motive pentru care bărbații se rătăcesc prin alte paturi.

Te-ar mai interesa: Curățarea plămânilor acasă. Rezultatele apar imedi...

„Înșelatul are loc dintr-o varietate de motive”, spune dr. Alisha Powell, PhD, LCSW. „Oamenii se pot plictisi sau se pot simți pur și simplu deconectați emoțional de partenerii lor. De asemenea, este important să recunoaștem că există unii oameni care trișează pentru că pot.”

Și în timp ce infidelitatea poate fi o lovitură zdrobitoare într-o relație, există adesea indicii care te pot informa despre relațiile extraconjugale ale partenerului tău.  Semnele la care să fii atentă!

Intimitatea a dispărut

Actul intim nu ar trebui să fie singurul tip de intimitate într-o căsnicie, dar a considera că este lipsit de importanță este o neglijență majoră. Dacă partenerul tău pare să nu fie interesat de săvârșirea actului intim cu tine, în ciuda faptului că este într-o sănătate decentă atât fizic, cât și mental, acesta este adesea unul dintre semnele revelatoare că soțul tău înșeală.

Te-ar mai interesa: Medic: „Acest obicei face ca incidenţa cance...

Își ia telefonul peste tot cu el

Deși nu ar trebui să fie surprinzător faptul că majoritatea adulților își iau telefoanele  peste tot cu ei, dacă soțul tău insistă brusc că are nevoie de telefon  atunci când face duș, ar putea fi un semn că ascunde ceva, precum  o aventură.

„Nu este greu de imaginat că telefoanele mobile adăpostesc o mulțime de informații, inclusiv texte, videoclipuri și e-mailuri. A ascunde telefonul mobil sau a-l lua chiar și când duce gunoiul, ar trebui să fie un semnal de alarmă! Înseamnă că partenerul ascude ceva!”, explică terapeutul sexual Dr. Damian Sendler.

Te-ar mai interesa: Ce se întâmplă dacă mănânci gutui zilnic. Benefici...

Începe să vorbească des despre o altă femeie

Noua colegă sau prietenă a soțului tău pare să-i ocupe gândurile cu o frecvență surprinzătoare? Pare să găsească întotdeauna o modalitate de a o integra în poveștile sale? Dacă soțul tău este preocupat de altcineva până la punctul în care nu se poate opri din vorbit despre ea, ar putea fi unul dintre semnele că soțul tău înșală.

Te acuză că l-ai înșelat

Unul dintre cele mai ciudate semne că înșală? El te acuză în mod constant că faci același lucru. Credeți sau nu, unii soți infideli vor înșela de fapt pentru că sunt îngrijorați că partenerul lor ar putea face același lucru.

Te-ar mai interesa: Cât de sănătoși sunt ficățeii de pui: Sursă de fie...

„Înșelatul se poate întâmpla și pentru că unui partener îi este frică de faptul că va fi înșelat, așa că decid să fie primii care o face. Deciziile de acest fel sunt înrădăcinate în insecurități și frici de abandon”, explică Powell.

Brusc acordă o importanță aparte fizicului

Poate fi plăcut să-l vezi pe celălalt acordând importanță aspectului său și sănătății,  dar acele ore lungi petrecute la sală s-ar putea să nu fie pentru tine. Când soțul tău are deodată un nou motiv pentru a arăta bine gol, nu fi surprinsă dacă este brusc hiperconștient de caloriile din mâncărurile lui preferate sau de lipsa de definire a gambelor.

Te-ar mai interesa: Profită de Revelion să îți faci plinul de sănătate...

 

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private