Categories: Stil de viaţă

Semnele care îți arată că te-ai întâlnit cu Îngerul tău Păzitor

A avea un Înger păzitor să ne vegheze și să ne protejeze în cele mai dificile momente este foarte liniștitor. Îngerii sunt reali și aleg să comunice cu noi atunci când avem nevoie de îndrumare în ceea ce privește calea vieții noastre. Prezența unor puteri superioare în viața ta este un dar spiritual special care nu poate fi neglijat. Descoperă cele 10 semne pe care îngerul tău păzitor le-a adresat și a decis să te viziteze.

A crede în Îngerii Păzitori este un prim pas important în deschiderea inimii și sufletului către progresul spiritual. Porniți-vă într-o călătorie divină cu noi și aflați care sunt semnele că ați fost vizitat de Îngerul vostru Păzitor.

10 moduri de a confirma că îngerii te-au contactat

Să știi că spiritele vor să se conecteze la un nivel mai profund cu tine este un semn pozitiv și cel mai probabil te va conduce la descoperiri împlinitoare. Iată cei 10 indicatori de confirmare a prezenței Îngerilor Păzitori.

1) Secvențe de numere repetate

Vedeți în mod constant aceleași secvențe de numere din nou și din nou? Dacă anumite cifre ies în evidență și sună un clopoțel, știți că puterile superioare încearcă să vă atragă atenția. Ei necesită atenția dvs. pentru a vă comunica planurile lor de viitor. Visul lor este să te ghideze înainte și să te facă cea mai bună versiune a ta.

2) Vezi pene albe

Găsirea unei pane albe în calea ta este un semn puternic al prezenței angelice. Penele albe îți amintesc că ești iubit, îngrijit și protejat. Găsirea penelor în locuri ciudate acționează ca o validare și o binecuvântare din partea protectorilor tăi atunci când te simți pierdut. Este o modalitate pentru ei de a te ghida către destinul tău.

3) Mirosuri dulci

Dacă începi să observi mirosuri dulci de nicăieri, știi că ești însoțit de Îngerul tău Păzitor. Dacă remarcați mirosurile plăcute, dar nu puteți identifica originea, acesta este un semn puternic.

4) Visezi că ești vizitat

A visa ca Îngerul tău te vizitează pentru a comunica un mesaj nu este complet dezamăgitor. Puterile superioare vor să te simți în siguranță și sprijinit, ceea ce înseamnă că vor veni adesea la tine în momentele tale cele mai vulnerabile.

5) Observarea globurilor colorate

Ați făcut recent o fotografie și ați observat o lumină puternică sau un glob colorat care nu era vizibil cu ochiul liber? Se spune că orburile transportă îngerii păzitori la destinațiile lor și ajută la transmiterea unui mesaj.

6) Căldură instantanee

O senzație rapidă de căldură și energie este un semn că îngerii tăi te înconjoară. Protectorii noștri sunt creaturi cu o energie foarte mare, ceea ce înseamnă că prezența lor nu trece niciodată neobservată. Căldura lor inexplicabilă te va face să te simți confortabil și în siguranță, potrivit MSN.

7) Bebelușii și animalele de companie văd lucruri

Ca atare,  bebelușii și animalele de companie, ființe fără de păcate, observă adesea ființe spirituale de care adulților le dor. Dacă ți-ai văzut copilul sau animalul de companie uitându-se și zâmbind în tavan, de exemplu, sunt șansele ca casa ta să fi primit o vizită specială.

8) Vezi îngerii în nori

A te întinde pe spate și a face forme din nori poate părea nesemnificativ, totuși, dacă observi nori sub formă de Îngeri, știi că aceste corpuri cerești se întind către tine.

9) Auzirea vocilor necunoscute

A auzi șoapte blânde atunci când te aștepți mai puțin la ele este, de asemenea, un semn că ai fost vizitat de îngerii tăi păzitori. A avea îngerii tăi să-ți vorbească este un semn frumos al existenței lor și al călăuzirii lor pe calea vieții tale.

10) Muzica angelica

Dacă începi brusc să auzi muzică de tip angelic la radio, deschide-ți inima către vibrațiile spirituale. Trimiterea de mesaje prin muzică este o modalitate obișnuită prin care protectorii dvs. vă atrag atenția și își transmit sentimentele.

Cum se simte când un înger te atinge?

Energia angelică este atât de puternică încât atunci când ghizii noștri ne vizitează, putem simți prezența lor, deși invizibilă, pe corpurile noastre.

De obicei, atunci când un înger ne atinge, simțim o senzație de căldură liniștitoare, care va străpunge straturile de energie eteric pentru a se manifesta.

De asemenea, prezența unui înger se poate manifesta ca o ușoară senzație de furnicături pe suprafața pielii tale. Acest lucru se datorează faptului că vibrația ta începe să crească atunci când ești în prezența unui înger. Deși acest lucru poate fi puțin inconfortabil, este un sentiment pozitiv.

.

Recent Posts

Carmen Harra, despre rețeta care a învățat-o de Dalai Lama: E cel mai bun tratament pentru cancer

Carmen Harra, despre un leac pe care l-a învățat de la Dalai Lama. Cancerul este…

8 ore ago

Fructe pe care ar trebui să le mănânci zilnic dacă ești stresat, potrivit unui medic

Fructele care combat stresul. consumul de fructe poate aduce o multitudine de beneficii pentru sănătate,…

8 ore ago

Horoscop 17 mai 2024. Scorpion, trebuie să amâni deciziile importante. Capricorn, latura ta creativă este perfect aliniată

Horoscop 17 mai 2024. Problemele domestice sunt primordiale pentru nativii din zodia Rac. Pentru cei…

9 ore ago

Retenția de apă, semnul unei boli de inimă. Cum eliminăm apa în exces

Excesul de lichide din organism poate fi cauzat de diferite motive, cum ar fi consumul…

9 ore ago

A avut dureri de cap luni întregi, a mers la spital și i-a uimit pe medici / FOTO

Durerea de cap cauzată de un vierme parazitar este extrem de rară, deoarece de obicei…

10 ore ago

Cum a reușit un medic să se vindece de o boală incurabilă pe creier

Tumoare pe creier. O tumoare pe creier este o creștere anormală a celulelor în interiorul…

10 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra