Sfârșitul lui Putin, până la Paște? „Ceaușescu a ratat șoriciul, poate Putin va rata stufatul de miel”. Astrolog român, avertisment: „Dușman ascuns este cel de la care nu te aștepți să te trădeze”

Sfârșitul lui Putin, până la Paște? „Ceaușescu a ratat șoriciul, poate Putin va rata stufatul de miel”. Astrolog român, avertisment: „Dușman ascuns este cel de la care nu te aștepți să te trădeze”

Este binecunoscut faptul că Vladimir Putin se consultă cu astrologi atunci când ia o decizie importantă. Rusia e o țară cu tradiții în folosirea astrologiei și nu numai când se iau decizii importante. Putin, de exemplu, este atent la felul în care interpretează zodia lui orice aspect, ce efecte sunt în momentul în care alege fie să declanșeze un război fie să elimine un adversar

Astrologul Cristina Demetrescu a explicat ce spune astrograma lui Vladimir Putin despre caracterul şi acțiunile sale

„În primul rând este născut în zodia Balanței şi are ascendent în zodia Scorpion. Este o bucățică de zodiac între 15 grade Balanță şi 15 grade din tot zodiacul care se numește Triunghiul Bermudelor al Zodiacului.

Se numește Via Combusta sau Calea Arsă. Acolo se poate întâmpla, dispare orice, nu se mai găsește mintea, personalitatea, înțelegerea.

Nu ştim ce se întâmplă în zona aceea unde are poziționat preşedintele Rusiei ascendentul. Zodia Balanței este zodia extremelor. Oamenii ştiu despre balanță că este zodia echilibrului, dar în fiecare zodie pot apărea nişte probleme exact invers la cum se aşteaptă oamenii.

Este un tip puternic pentru că aproape de Soarele lui stau două planete îndepărtate din sistemul nostru solar Saturn şi Neptun.

Saturn înseamnă concretul, Neptun înseamnă iluzoriul nu ști ce este adevăr ce este minciună. Pe karma lui există două planete distructive Pluton şi Lilith care împreună au semnul distrugerii.

Am remarcat faptul că într-una dintre zile, Venus planeta care guvernează diplomația este foarte puternic implicată în conjunctura momentului şi stă în apropierea lui Marte planeta războiului şi s-au tot încercat. Asta este o conjunctură cuprinsă până pe 25 martie”, a explicat astrologul.

Astrolog român, avertisment: „Dușman ascuns este cel de la care nu te aștepți să te trădeze”

Recent, astrologul Cristina Demetrescu a explicat paralela care există între astrograma dictatorului Nicolae Ceaușescu și astrograma lui Vladimir Putin.

„Nicolae Ceaușescu, cândva general de armată, moare sub gloanțele unor militari, în urma unei condamnări pripite luată de Tribunalul Militar Excepțional in Sfânta zi de Crăciun/ Vladimir Putin este Balanță, semn de aer, cu istorie vastă in crime de război, războaie născocite în delir, înscenări și mitomanie. Nu doar ordonă armatei sa tragă, dar trimite la moarte sigură adolescenți de la țară, mințiți și ei, și familiile lor, în sărăcia lor, că pleacă să facă exerciții militare”, a scris Demetrescu pe pagina sa de Facebook.

„Deși războiul este guvernat de Marte, armata este guvernată de Fecioară, prin prisma caracterului de sacrificiu al celor care mor in slujba țării lor. Spiritul de sacrificiu sublimă intr-un fel excepțional frica și pot fi mulți dintre cei care se înrolează, care nu sunt neaparat purtați de ambiții de a deveni generali, ci doar a se pierde într-o mulțime gata oricând să piară la comanda superiorilor lor. Purtarea uniformei, face ca orice meserie astfel „uniformizată” să fie guvernată de aceeași zodie a Fecioarei.

Ma gândeam, fără intenția de a elabora vreo analiză, că zodia Fecioarei nu se așează comod pe harta celor născuți în zodii de aer.

În ’57, Ceaușescu, Vărsător, zodie de aer, ajuns in fruntea Armatei Române cu rang înalt, fără merit, fără să fi făcut stagiu militar, ordonă militarilor din subordinea sa, deschiderea focului asupra unor țărani ce se răsculaseră împotriva colectivizării. Astfel mor 9 oameni, iar alții sunt întemnițați.

In 1989 pe străzi se scanda „Armata e cu noi!”, iar in mod oficial, fără să vreau să divaghez in teorii ce și azi se dau cap în cap, Nicolae Ceaușescu, cândva general de armată, moare sub gloanțele unor militari, în urma unei condamnări pripite luată de Tribunalul Militar Excepțional in Sfânta zi de Crăciun.

Armata, mai exact zodia Fecioarei șade pe astrograma dictatorului Vărsător pe a 8-a casă, numită și Casa Morții. Fecioara guvernează și umilința, și frica, ce ar fi putut avea rol de canon efemer in ultimele clipe de viață ale lui Ceaușescu.

Vladimir Putin este Balanță, semn de aer, cu istorie vastă in crime de război, războaie născocite în delir, înscenări și mitomanie. Nu doar ordonă armatei sa tragă, dar trimite la moarte sigură adolescenți de la țară, mințiți și ei, și familiile lor, în sărăcia lor, că pleacă să facă exerciții militare. Tabloul deja îl știți, îl vedeți, nu îl mai repet.

Dacă pentru un Vărsător Fecioara este a 8 – a zodie, cea a morții, pentru Balanță, Fecioara, armata, stă pe casa a 12-a a dușmanilor ascunși.

Dușman ascuns este cel de la care nu te aștepți să te trădeze. Dușmanul ascuns nu stă ascuns dupa perdea, ci este mascat de chipuri familiare. Uneori poate fi chiar mama sau tata care, culmea, chiar te iubesc.

Sfârșitul lui Putin, până la Paște? „Ceaușescu a ratat șoriciul, poate Putin va rata stufatul de miel”

Algoritmul poate fi același.

Când e pace, armata stă sub semnul Fecioarei. Când e război, armata va fi guvernată Berbec, al cărui patron e Marte, Zeul Războiului.

Nu doar că in 20 martie Soarele intră in Berbec, dar el va fi in opoziție cu Soarele jupânului Putin ceea ce genereaza…opoziție, firesc.

In plus, planeta Marte, după eroziunea creată de Saturn despre care vă spuneam ca il trage in jos, ii pune piedici si restrictii din 25 februarie +/- și asta s-a probat deja, ajunge și ea in același punct, peste Destinul său pe 30 martie, iar 2, 3 zile mai târziu, se va opune programului de distrugere cu care s-a născut, Lilith /Pluton/Karma.

Intervalul 23-25 martie despre care deja v-am povestit, înseamnă trecere lui Saturn de Fundul Cerului, careu Marte/Uranus si Destin peste Algol, dar nu mă mai repet.

Cei care vehiculați că Putin are alta dată de nastere, va rog să faceți voi analize pe datele pe care le dețineți. Sursele mele deocamdată o dau pe asta.

În încheiere: se vorbește despre faptul că Putin își calculează atacurile cu astrologii. Cei care cred că Astrologia se bazează doar pe calcule seci ale unor planete in zodii și case, se înșală. Astrologul nu poate citi Universul, fără să il înțeleagă pe Dumnezeu. Mecanismele si legile cosmice nu iti pot permite sa indemni un om sa acționeze doar pentru că are așezate planetele oblic, dacă se încalcă legi fundamentale. Dacă un astrolog este pornit să faca așa ceva, atunci el își va pierde harul, vânzându-și sufletul Demonului care îl plătește.

Iar lucrurile pentru Putin nu stau bine din 2020. Mare mirare dacă nu cumva Pandemia l-a oprit sa înceapă atacul asta mai devreme. Atunci era mai plauzibil careul Marte/Pluton si se vehicula mult termenul „ca la război”. Acum război nu pot sa ii zic, pentru că nu respectă nimic dintr-un razboi. Este acel atac programat în Destinul lui să ii aducă lecția logică a căderii.

Cine știe? Ceaușescu a ratat șoriciul, poate Putin va rata stufatul de miel”, a scris Cristina Demetrescu pe pagina de Facebook.

Recent Posts

Efectele terapeutice ale râsului. Medicamentul de care nu știai: ce boli pot fi tratate prin râs

Efectele terapeutice ale râsului. Râsul este adesea numit cel mai bun medicament, și nu este…

3 ore ago

Horoscop 19- 25 mai. Alina Bădic: „Suntem supuși unui EXPERIMENT astral. Intrăm în rezonanță cu elemente-cheie de destin”

Alina Bădic a prezentat predicțiile astrale pentru săptămâna 19 – 25 mai 2024, pentru toate…

4 ore ago

Cântatul îmbunătățește abilitățile lingvistice în creierele afectate ale pacienților cu afazie

Cântatul îmbunătățește limbajul la pacienții cu afazie. Accidentele vasculare cerebrale sunt cea mai frecventă cauză…

4 ore ago

Horoscop 20-26 mai. Avertismentul lui Mihai Voropchievici: „o săptămână grea și complicată”. Zodia care va fi trădată

Horoscop 20-26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. O săptămână cu schimbări inevitabile, pentru unele zodii…

5 ore ago

Cum pot fi benefice cerealele antice pentru persoanele cu diabet de tip 2

Cerealele antice, benefice pacienților cu diabet de tip 2. O nouă cercetare arată că consumul…

5 ore ago

Durerile de spate: simptome alarmante pentru ACESTE afecțiuni. Când trebuie să mergi la medic

Durerile de spate sunt printre cele mai comune probleme de sănătate întâlnite în întreaga lume,…

6 ore ago

Citeste si: