duminică, ianuarie 29, 2023

Mercur a intrat în retrogradare din 18 iunie și ne va ține pe jar până pe 12 iulie. Chiar și cei mai puțin inițiați în astrologie știu că retrogradarea lui Mercur pune bețe în roate oricărei acțiuni.

Că te răzgândești, că ești nevoit să refaci, să retragi sau, de ce nu, să regreți. Iată care vor fi cele mai afectate zodii, potrivit cunoscutului astrolog Adriana Tudosa.

Mercur retrograd incetineste acuma si ne cere si noua sa incetinim ritmul, sa iesim din starea “ de roboti zilnici”, sa fim atenti la ceea ce facem, cum facem, ce semnam, ce transmitem celor din jur. Perioadele de reflectie, meditatie, contemplare permit o pauza de la inertia instalata intr-un anumit domeniu de viata.

Te-ar mai interesa: Suferința în tăcere a femeilor: endometrioza. Medi...

Capricornii, Racii, Balantele, Berbecii nascuti in prima decada a semnelor vor simti din plin influenta lui Mercur retrograd in Rac. Gemenii, Fecioarele, vor simti din plin orice perioada a lui Mercur retrograd.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Mercur retrograd este mai  precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului; deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

Timp de trei saptamani, Mercur retrograd ne permite sa vedem si sa experimentam anumite lucruri dintr-o perspectiva cu totul diferita. Pentru a putea merge inainte trebuie totusi mai intai “sa mergem in trecut si sa clarificam lucrurile”. Acuma, Mercur retrograd in functie de domeniul de viata energizat, ne obliga prin anumite blocaje sa ne oprim asupra lucrurilor care trebuiesc re-analizate sau schimbate. De multe ori trecem destul de usor peste informatiile utile nestiind de ce anumite lucruri nu-si gasesc rezolvarea, acuma, Mercur retrograd ofera piesa lipsa in puzzle-ul unui domeniu de viata.

Te-ar mai interesa: Acum S-A AFLAT ce s-a întâmplat cu fața Andei Adam...

CITESTE PREVIZIUNILE PENTRU TOATE ZODIILE AICI

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private