Categories: Stil de viaţă

Sfaturi de la bărbați – Ce îi îndepărtează pe bărbați la prima întâlnire și cum poți să repari asta.

Prima întâlnire are foarte mare impact pentru viitoarea relație – fie că e vorba de o întâlnire romantică sau de afaceri, prima impresie contează. Am aflat de la câțiva bărbați că problema femeilor este cantitatea de machiaj și stilul adoptat și care sunt cele mai mari „așa nu”.

  1. Rujurile în culori tari

Toate nuanțele de roșu, burgundy, fucsia și mov pentru care prietenele tale ar face orice ca să le aibă sunt un mare NU pentru populația masculină. De ce? Dau efectul de „prea împopoțănată” și sunt reticenți când vine vorba de sărutul de la sfârșitul serii. Dacă nu vrei să săruți pe nimeni, atunci go for it.

2. Un strat mult prea gros de fond de ten – Nu îți da „glet” pe toată fața pentru că nu participi la o petrecere, nu dai un interviu și nici nu faci o ședință foto. Mulți bărbați vor o femeie care arată natural și care nu are nimic de „ascuns” sub fondul de ten.

3. Nu exagera cu machiajul ochilor – Bărbații au făcut o declarație clară că machiajul ochilor exgaerat este un mare NU. Vor să-ți vadă ochii, nu să se întrebe dacă alea sunt genele tale sau sunt de 100 de ori mai lungi din cauza machiajului.

Ce poți să faci?

  1. Să porți un ruj sau un luciu de buze în culori neutre care să îți hidrateze buzele
  2. Să aplici pe nas, frunte, obraji și bărbie câte un punct de fond de ten apoi să întinzi foarte bine pe față. Asta îi va da tenului tău culoarea uniformă și apoi, să aplici concelear doar în zonele de roșeață sau unde ai cearcăne.
  3. Să îți subliniezi ochii doar cu un singur produs – fard, creion sau tuș și nu cu toate o dată și să aplici o mascara cu efect de alungire.

Machiajul natural nu înseamnă lipsa totală a machiajului, ci folosirea culorilor neutre și ascunderea defectelor vizibile. Până la urma urmei, bărbatul cu care vei avea o relație te va vedea și nemachiată. Nu ai vrea ca diferența să fie atât de mare când se întâmplă asta 🙂

Recent Posts

Mare atenție, șoferi! Pedeapsă cu închisoarea dacă faceți această greșeală

Mare atenție, șoferi!  Proiect de lege înăsprit pentru șoferi. Pedepse mai mari pentru cetățenii prinși băuți…

8 minute ago

Amețeli și dureri de cap. Află ce se întâmplă atunci când îți pierzi echilibrul

Amețelile și durerile de cap pot fi simptome ale unor probleme de sănătate care afectează…

38 de minute ago

Pensia privată: Informatii ulile despre banii românilor de la bătrânețe

Sistemul de pensii private din România a fost introdus în 2008, odată cu crearea Pilonului…

o oră ago

Sfârșitul lumii este aproape: O clarvăzătoare a dezvăluit data exactă a Apocalipsei și detalii terifiante despre ” Antihrist”

Mhoni Vidente a generat agitație pe rețelele de socializare cu ultima sa predicție despre sfârșitul…

2 ore ago

Oamenii de știință: acest obicei din copilărie crește riscul de demență

Un obicei din copilărie este asociat cu un risc crescut de a dezvolta demență mai…

2 ore ago

Citeste si: