vineri, octombrie 23, 2020

Prima întâlnire are foarte mare impact pentru viitoarea relație – fie că e vorba de o întâlnire romantică sau de afaceri, prima impresie contează. Am aflat de la câțiva bărbați că problema femeilor este cantitatea de machiaj și stilul adoptat și care sunt cele mai mari “așa nu”.

  1. Rujurile în culori tari

Toate nuanțele de roșu, burgundy, fucsia și mov pentru care prietenele tale ar face orice ca să le aibă sunt un mare NU pentru populația masculină. De ce? Dau efectul de “prea împopoțănată” și sunt reticenți când vine vorba de sărutul de la sfârșitul serii. Dacă nu vrei să săruți pe nimeni, atunci go for it.

Citește și:

2. Un strat mult prea gros de fond de ten – Nu îți da “glet” pe toată fața pentru că nu participi la o petrecere, nu dai un interviu și nici nu faci o ședință foto. Mulți bărbați vor o femeie care arată natural și care nu are nimic de “ascuns” sub fondul de ten.

3. Nu exagera cu machiajul ochilor – Bărbații au făcut o declarație clară că machiajul ochilor exgaerat este un mare NU. Vor să-ți vadă ochii, nu să se întrebe dacă alea sunt genele tale sau sunt de 100 de ori mai lungi din cauza machiajului.

Citește și:

Ce poți să faci?

  1. Să porți un ruj sau un luciu de buze în culori neutre care să îți hidrateze buzele
  2. Să aplici pe nas, frunte, obraji și bărbie câte un punct de fond de ten apoi să întinzi foarte bine pe față. Asta îi va da tenului tău culoarea uniformă și apoi, să aplici concelear doar în zonele de roșeață sau unde ai cearcăne.
  3. Să îți subliniezi ochii doar cu un singur produs – fard, creion sau tuș și nu cu toate o dată și să aplici o mascara cu efect de alungire.

Citește și:

Machiajul natural nu înseamnă lipsa totală a machiajului, ci folosirea culorilor neutre și ascunderea defectelor vizibile. Până la urma urmei, bărbatul cu care vei avea o relație te va vedea și nemachiată. Nu ai vrea ca diferența să fie atât de mare când se întâmplă asta 🙂

Parteneri--