Categories: Știrile zilei

Simona Halep a făcut MARELE ANUNȚ! A vrut să se afle chiar de la ea: „Mă voi dedica 100%”

Înaintea primirii verdictului de la TAS, fostul lidel mondial WTA, a declarat ce va urma să facă în cazul în care nu va scăpa de suspendarea pentru dopaj.

Dacă nu va scăpa de suspendare, Simona Halep ştie ce are de făcut. A spus clar că se va retrage din tenis. Halep a dezvăluit că după retragerea din tenis va lucra în cadrul fundației care îi poartă numele. Vrea să demareze mai mult proiecte, tot în domeniul sportului.

Simona Halep are viitorul asigurat, chiar dacă TAS nu va ridica suspendarea sportivei.

Simona Halep: mă voi dedica 100% acestui proiect

„Înființarea fundației este o dorință mai veche a mea dar este și o nouă provocare pentru mine, mijlocul prin care, pe termen lung, pot să dau și eu ceva înapoi. Alături de partenerii mei voi încerca să dezvolt proiecte de lungă durată. Unul din obiectivele de bază ale fundației este acela de a lasa o moștenire după încheierea carierei. Practic, în momentul retragerii mele din tenis, mă voi dedica 100% acestui proiect.

Ca sportiv profesionist am reușit să-mi ating obiectivele propuse, să devin lider mondial și să câștig un turneu de Grand Slam, acestea venind în urma unei munci și pregătiri constante și îndelungate. Părinții au fost lângă mine mereu, m-au susținut și m-au ajutat să depășesc toate greutățile pe care le-am întâmpinat până am atins ceea ce mi-am dorit. Tot ei sunt cei care mi-au fixat reperele și valorile morale în care cred, cele care m-au determinat să înființez această fundație care va activa în 3 domenii importante: sport, sănătate și educație.

Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei

Îmi place să mă întâlnesc cu oamenii, să discut, să-mi formez idei și să le știu nevoile, să încerc să mă implic în rezolvarea lor în special pe latura sportivă sau educațională”, a fost anunțul postat pe site-ul oficial al jucătoarei.

Halep a înființat fundația care îi poartă numele în anul 2018. Cea mai bună prietenă a ei, Georgiana Herda este preşedinte. Jucătoarea a susținut financiar unele activități legate de sport și creșterea micilor talente. După retragerea din tenis dorește să dezvolte proiecte mult mai importante.

Recent Posts

Psoriazis: Cauze, simptome și tratament

Psoriazis: este o boală inflamatorie cronică care afectează aproximativ 2% din populația generală. Deși încadrat…

24 de minute ago

Vreme de coșmar în Italia, cu urmări și în România. Ploi și inundații fără precedent în ultimile secole

Alertă METEO: Vremea rea continuă în nordul Italiei, în special în regiunile Lombardia și Veneto.…

55 de minute ago

Peste 100.000 de pachete de pâine cu resturi de șobolani au fost retrase de pe piață

Peste 100.000 de pachete de pâine feliată retrase de pe piață. În orice țară, siguranța…

o oră ago

Medic plasat în arest la domiciliu, după ce ar fi uitat o compresă în corpul unei paciente operate. Femeia a murit de septicemie

Un medic de la Institutul Oncologic din Bucureşti cercetat pentru ucidere din culpă, după ce…

2 ore ago

Terapia durerii: ce este, când se recomandă, beneficii. Opt metode eficiente de gestionare a durerii

În contextul medicinei moderne, terapia durerii reprezintă o componentă-cheie în îngrijirea pacienților. Aceasta se refera…

2 ore ago

Carmen Harra, despre rețeta care a învățat-o de Dalai Lama: E cel mai bun tratament pentru cancer

Carmen Harra, despre un leac pe care l-a învățat de la Dalai Lama. Cancerul este…

12 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică