Sari la conținut

Simona Halep a făcut MARELE ANUNȚ! A vrut să se afle chiar de la ea: „Mă voi dedica 100%”

Sursă foto: arhivă Doctorul Zilei

Înaintea primirii verdictului de la TAS, fostul lidel mondial WTA, a declarat ce va urma să facă în cazul în care nu va scăpa de suspendarea pentru dopaj.

Dacă nu va scăpa de suspendare, Simona Halep ştie ce are de făcut. A spus clar că se va retrage din tenis. Halep a dezvăluit că după retragerea din tenis va lucra în cadrul fundației care îi poartă numele. Vrea să demareze mai mult proiecte, tot în domeniul sportului.

Simona Halep are viitorul asigurat, chiar dacă TAS nu va ridica suspendarea sportivei.

Simona Halep: mă voi dedica 100% acestui proiect

„Înființarea fundației este o dorință mai veche a mea dar este și o nouă provocare pentru mine, mijlocul prin care, pe termen lung, pot să dau și eu ceva înapoi. Alături de partenerii mei voi încerca să dezvolt proiecte de lungă durată. Unul din obiectivele de bază ale fundației este acela de a lasa o moștenire după încheierea carierei. Practic, în momentul retragerii mele din tenis, mă voi dedica 100% acestui proiect.

Ca sportiv profesionist am reușit să-mi ating obiectivele propuse, să devin lider mondial și să câștig un turneu de Grand Slam, acestea venind în urma unei munci și pregătiri constante și îndelungate. Părinții au fost lângă mine mereu, m-au susținut și m-au ajutat să depășesc toate greutățile pe care le-am întâmpinat până am atins ceea ce mi-am dorit. Tot ei sunt cei care mi-au fixat reperele și valorile morale în care cred, cele care m-au determinat să înființez această fundație care va activa în 3 domenii importante: sport, sănătate și educație.

Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei

Îmi place să mă întâlnesc cu oamenii, să discut, să-mi formez idei și să le știu nevoile, să încerc să mă implic în rezolvarea lor în special pe latura sportivă sau educațională”, a fost anunțul postat pe site-ul oficial al jucătoarei.

Halep a înființat fundația care îi poartă numele în anul 2018. Cea mai bună prietenă a ei, Georgiana Herda este preşedinte. Jucătoarea a susținut financiar unele activități legate de sport și creșterea micilor talente. După retragerea din tenis dorește să dezvolte proiecte mult mai importante.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel