Categories: Stil de viaţă

Șoc în showbiz. O cântăreață de la noi e devastată! A ajuns la Terapie Intensivă: „Au intubat-o”

O cântăreață de muzică populară e devastată de durere. Fiica a ajuns la terapie intensivă. Ea a fost diagnosticată cu cu o formă severă de pneumonie, în urma contractării unei viroze de la frații săi mai mari.

Este vorba despre cântăreața Cristina Drăgan Diaconescu. Cel de-al patrulea copil al său este în stare gravă, după ce micuța a contractat o viroză ce a necesitat internarea la terapie intensivă.

Sofia, fiica cântăreței Cristina Drăgan Diaconescu, a fost diagnosticată cu o formă severă de pneumonie. Copilul a contactat viroza de la frații săi mai mari. Din acest motiv, fetița de cinci săptămâni se află în spital, intubat pe secția de terapie intensivă, starea sa fiind gravă.

„Bucuria nu a ținut foarte mult, la cinci săptămâni Sofia a luat o viroză de la frații mai mari adusă de la grădiniță. Am ajuns la spital, pentru că tuşea și respiră greu. Echipa de medici pneumologi a văzut-o și au decis să o interneze. Diagnosticul inițial a fost bronșiolită cu vsr iar situația s-a agravat, din păcate. A ajuns în terapie intensivă de urgență chiar de Sf Nicolae. A fost pusă pe aparatul de oxigen, peste noapte s-a decompensat și au intubat-o. A fost un șoc când am găsit-o intubată”, declară câtăreața.

Fiica artistei a fost infectată cu o bacterie periculoasă

„Am avut încredere în medici”, declară artista, deși situația este complicată.

Sofia a fost infectată cu o bacterie, care nu era vizibilă în analizele medicale, dar era prezentă în tractul său respirator.

„Șefa de secție de la terapie intensivă mi-a zis pe un ton hotărât că situația este foarte gravă. Era infectată și cu o bacterie din tractul ei respirator. Nici nu ieșea în analize, atât de parșivă a fost. Au pus-o pe un antibiotic mai puternic care a salvat-o. Am pătimit, treceau orele greu, doamna doctor îmi spunea că e grav și că trebuie să avem răbdare. Am avut încredere în medici, niște doctorițe extraordinari”, a transmis, pentru Star Popular, Cristina Drăgan Diaconescu.

Atenție la aceste simptome prezentate de copii! Ar putea fi vorba despre infectare cu Omicron, afirmă specialiștii

Din nefericire, a crescut numărul cazurilor de infectare cu coronavirus la copii, iar tulpina dominantă, Omicron, nu provoacă simptomele obișnuite. Adică cele ale unei boli respiratorii. Medicul pediatru Mihai Craiu a vorbit despre problemele pe care le prezintă cei mici după ce se infectează.

Ce simptome au copiii care se infectează cu Omicorn?

„Azi-noapte, din cele aproape 100 de teste rapide făcute, un sfert au fost pozitive pentru SARS CoV2. Suntem plini, asta e realitatea momentului”, a spus doctorul de la Institutul Naţional pentru Sănătatea Mamei şi Copilului.

Simptomele de boală ar putea consta în febră, vărsături, forme ale unei gastroenterite acute.

„La copiii foarte mici putem să ne păcălim. COVID, în epoca Omicron, poate să înceapă ca o gastroenterită acută. Cei mai mulți sugari de ieri au venit cu febră și vărsături, nu au venit ca boală respiratorie – sau nu în prim plan boală respiratorie”, a mai precizat Mihai Craiu, potrivit EVZ.

 

Recent Posts

Efectele terapeutice ale râsului. Medicamentul de care nu știai: ce boli pot fi tratate prin râs

Efectele terapeutice ale râsului. Râsul este adesea numit cel mai bun medicament, și nu este…

12 ore ago

Horoscop 19- 25 mai. Alina Bădic: „Suntem supuși unui EXPERIMENT astral. Intrăm în rezonanță cu elemente-cheie de destin”

Alina Bădic a prezentat predicțiile astrale pentru săptămâna 19 – 25 mai 2024, pentru toate…

12 ore ago

Cântatul îmbunătățește abilitățile lingvistice în creierele afectate ale pacienților cu afazie

Cântatul îmbunătățește limbajul la pacienții cu afazie. Accidentele vasculare cerebrale sunt cea mai frecventă cauză…

13 ore ago

Horoscop 20-26 mai. Avertismentul lui Mihai Voropchievici: „o săptămână grea și complicată”. Zodia care va fi trădată

Horoscop 20-26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. O săptămână cu schimbări inevitabile, pentru unele zodii…

13 ore ago

Cum pot fi benefice cerealele antice pentru persoanele cu diabet de tip 2

Cerealele antice, benefice pacienților cu diabet de tip 2. O nouă cercetare arată că consumul…

14 ore ago

Durerile de spate: simptome alarmante pentru ACESTE afecțiuni. Când trebuie să mergi la medic

Durerile de spate sunt printre cele mai comune probleme de sănătate întâlnite în întreaga lume,…

14 ore ago

Citeste si: