Categories: Ştiri sănătate

ȘOCANT! I-a mințit pe toți și a pozat în gravidă! GESTUL fără precedent la care a recurs! Poliția e pe urmele ei. Sistemul medical este în alertă

O femeie în vârstă de 24 de ani, iubita unui bărbat român din Spania, a răpit un nou-născut, din maternitatea Spitalului din Bilbao, informează Diario de Sevillia.

Își dorea cu ardoare un copil și nu reușea să rămână însărcinată, motiv pentru care a început să îi mintă pe toți cei din jur că este însărcinată.

Partenerul român a fost convins că iubita lui este însărcinată

Iubitul român al Mireii a dat asigurări că habar n-a avut de ceea ce s-a întâmplat: „Suntem îngroziți, toți suntem îngroziții. Nu știm ce s-a întâmplat”, a detaliat el. Tânărul nu s-a îndoit niciodată că partenera lui este însărcinată, el a crezut-o cu fermitate. „Până în ultima clipă”, a mărturisit el la emisiunea „Ya es mediodía” a postului TV Telecinco, unde a fost invitat.

Totuși, odată cu trecerea timpului, celelalte persoane din anturajul Mireiei au început să se teamă că nu este adevărat ce susținea femeia și că sarcina exista doar în mintea ei. „Nimeni nu mă crede”, s-a plâns ea pe rețelele de socializare.

Supărată de lipsa de încredere a familiei sale, Mireia a plecat de acasă cu două zile în urma răpirii, sub pretextul că merge să „nască”. Rudele ei au sunat ulterior la spitalele din cartierele Cruces și Basurto, pentru a verifica dacă a fost internată acolo și li s-a spus că nu.

„Am fost sub o presiune foarte mare”

Toată lumea din preajma Mireiei credea că este însărcinată. În plus, ea însăși s-a pozat pe rețelele de socializare după ce și-a „aranjat” burtica.

Era o tânără cu puțini prieteni, după cum au comentat chiar ei: „Mireia era ciudată. Era supărată, nu a mai ieșit din casă, nu a vorbit aproape cu nimeni…” Tânăra, care își actualiza mereu „sarcina” pe rețelele de socializare, a precizat că urmează să nască pe 19: „Azi este ziua cea mare”, a scris ea.

În după-amiaza zilei de miercuri, 19 octombrie, Mireia s-a plimbat aproape trei ore prin maternitatea spitalului din Basurto, până a găsit momentul potrivit pentru a răpi copilul. Pentru a reuși acest lucru, ea s-a îmbrăcat cu un halat sanitar, prefăcându-se că este asistentă medicală și a intrat în mai multe saloane.

Într-un final a luat un băiețel, pe nume Aimar, simulând că urmează să-i facă un test de auz, unul dintre primele analize efectuate în maternitate la bebeluși. Odată ce a luat copilul, ea a sunat la telefon o cunoștință pentru a o informa că a născut deja și că în loc de fată, după cum i se spusese, a născut un băiat.

Recent Posts

Șase copii au ajuns la Urgență cu halucinații. Bunica i-ar fi spălat cu o substanță toxică

Mai mulți copii au ajuns la Urgență cu halucinații. O nouă tragedie care ar fi…

9 minute ago

Trei simptome de cancer care pot fi observate în timpul mesei. Ce nu trebuie să ignori niciodată

Simptome de cancer care apar la masă. Este bine cunoscut că factori precum fumatul mult,…

39 de minute ago

Suntem din ce în ce mai nefericiți la locul de muncă. Tot mai mulți români se plâng de epuizare și stres

Suntem nefericiţi și neîmpliniți la locul de muncă! Cel puţin aceasta este concluzia la care…

o oră ago

Vestea așteptată de toți pensionarii. CNPP a stabilit modelul OFICIAL al deciziei de recalculare

Modelul deciziei de calcul a pensiilor emis de CNPP. Din septembrie 2024, pensiile stabilite pe…

2 ore ago

Alertă ANM: România, lovită de un nou ciclon. Sfârșit de lună cu ploi zilnice. Când se încălzește vremea

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), în următoarele 2-3 zile vom avea parte de vreme…

3 ore ago

Citeste si: