Sari la conținut

Halucinant! Un artist celebru și-a înșelat soția însărcinată și voia să își boteze copilul cu numele amantei

Sursa: Instagram

Adam Levine a apărut ca protagonist într-o controversă care ar putea genera o criză în căsnicia sa cu Behati Prinsloo, model Victoria’s Secret.

Sumner Stroh, tot fotomodel, a relatat pe contul său de TikTok că a avut o aventură cu cântărețul când era deja căsătorit. În plus, a distribuit capturi de ecran ale mesajelor pe care le-au schimbat, unele dintre ele fiind recente.

Levine și Prinsloo s-au căsătorit în 2014 și au împreună doi copii: Dusty Rose, în vârstă de 5 ani, și Gio Grace, în vârstă de 4 ani. În urmă cu doar patru zile, modelul a împărtășit vestea pe contul ei de Instagram că este însărcinată cu al treilea copil și a fost felicitată de mai mulți artiști.

„Mi-e rușine”, a început Stroh. „Am avut o aventură cu un bărbat care era căsătorit cu un model Victoria’s Secret. La acea vreme, eram tânără, naivă și, sincer, era o lipsă de conștientizare și de respect”.

Ți-a înșelat soția însărcinată și voia să își boteze copilul cu numele amantei

Ea a adăugat: „Nu a fost în scenă ca acum, așa că a fost foarte ușor de manipulat”. În plus, a distribuit capturi de ecran ale conversațiilor pe care le-a avut cu cântăreața. „Este uimitor cât de sexy ești. Mă surprinde. Ești de 50 de ori mai frumoasă în persoană… și eu la fel”, cuvintele pe care Levine le-a scris pentru model se puteau citi în imagini.

Femeia a distribuit capturi de ecran ale conversațiilor pe care le-a avut cu cântăreața. „Este uimitor cât de sexy ești. Mă surprinde. Ești de 50 de ori mai frumoasă în persoană… și eu la fel”, cuvintele pe care Levine le-a scris pentru model se puteau citi în imagini.

Modelul a dezvăluit că ea și cântăreața Maroon 5 s-au văzut de mai multe ori de-a lungul unui an și că ulterior și-au încheiat relația. Cu toate acestea, un mesaj transmis de aceasta a atras atenția!

Potrivit fetei, mesajul lui Adam Levine a fost următorul: „Ok întrebare serioasă. Voi avea un alt copil și dacă e băiat, chiar vreau să-l numesc Sumner. Ești de acord cu asta? „, a spus artistul potrivit protv.ro.

@sumnerstroh embarrassed I was involved w a man with this utter lack of remorse and respect. #greenscreen ♬ original sound – Sumner Stroh

 

 

 

 

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.