miercuri, septembrie 28, 2022

Adam Levine a apărut ca protagonist într-o controversă care ar putea genera o criză în căsnicia sa cu Behati Prinsloo, model Victoria’s Secret.

Sumner Stroh, tot fotomodel, a relatat pe contul său de TikTok că a avut o aventură cu cântărețul când era deja căsătorit. În plus, a distribuit capturi de ecran ale mesajelor pe care le-au schimbat, unele dintre ele fiind recente.

Levine și Prinsloo s-au căsătorit în 2014 și au împreună doi copii: Dusty Rose, în vârstă de 5 ani, și Gio Grace, în vârstă de 4 ani. În urmă cu doar patru zile, modelul a împărtășit vestea pe contul ei de Instagram că este însărcinată cu al treilea copil și a fost felicitată de mai mulți artiști.

Te-ar mai interesa: Bei cafeaua fierbinte? Ai grijă, iată care sunt ri...

„Mi-e rușine”, a început Stroh. „Am avut o aventură cu un bărbat care era căsătorit cu un model Victoria’s Secret. La acea vreme, eram tânără, naivă și, sincer, era o lipsă de conștientizare și de respect”.

Ți-a înșelat soția însărcinată și voia să își boteze copilul cu numele amantei

Ea a adăugat: „Nu a fost în scenă ca acum, așa că a fost foarte ușor de manipulat”. În plus, a distribuit capturi de ecran ale conversațiilor pe care le-a avut cu cântăreața. „Este uimitor cât de sexy ești. Mă surprinde. Ești de 50 de ori mai frumoasă în persoană… și eu la fel”, cuvintele pe care Levine le-a scris pentru model se puteau citi în imagini.

Te-ar mai interesa: Mihaela Bilic: ”Acesta este cel mai important fact...

Femeia a distribuit capturi de ecran ale conversațiilor pe care le-a avut cu cântăreața. „Este uimitor cât de sexy ești. Mă surprinde. Ești de 50 de ori mai frumoasă în persoană… și eu la fel”, cuvintele pe care Levine le-a scris pentru model se puteau citi în imagini.

Modelul a dezvăluit că ea și cântăreața Maroon 5 s-au văzut de mai multe ori de-a lungul unui an și că ulterior și-au încheiat relația. Cu toate acestea, un mesaj transmis de aceasta a atras atenția!

Te-ar mai interesa: La ce greutate a ajuns Monica Anghel. ”Nu am slăbi...

Potrivit fetei, mesajul lui Adam Levine a fost următorul: „Ok întrebare serioasă. Voi avea un alt copil și dacă e băiat, chiar vreau să-l numesc Sumner. Ești de acord cu asta? „, a spus artistul potrivit protv.ro.

@sumnerstroh embarrassed I was involved w a man with this utter lack of remorse and respect. #greenscreen ♬ original sound – Sumner Stroh

 

 

 

 

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private