Soluții pentru curățarea și detoxifierea rinichilor

Din cuprinsul articolului

Acumularea de toxine, la nivelul rinichilor, poate cauza anumite simptome evidente, precum dureri abdominale, urină închisă la culoare, sete și urinare frecvente. Aceste manifestări pot indica anumite afecțiuni la nivelul rinichilor și, de asemenea, este indicat să urmezi un plan pentru detoxifierea rinichilor.

În cazuri minore, detoxifierea rinichilor se poate face cu ajutorul remediilor naturiste. Dacă observi, totuși, că simptomele sunt severe sau apar complicații, este indicat să ceri ajutor medical de specialitate.

Dacă este vorba despre acumularea minoră a toxinelor sau un mic dezechilibru la nivelul aparatului excretor, poți încerca aceste tratamente naturale.

Remedii pentru detoxifierea rinichilor

Potrivit Doza de Sănătate, un plan echilibrat te poate ajuta să îți cureți rinichii de toxine și, de asemenea, să reechilibrezi funcțiile normale.

„Începe ziua cu un mic dejun care să conțină suc de afine, acesta ajutând la reducerea cantității de calciu acumulat în vezică. Aceste sedimente încetinesc funcționarea rinichilor și împiedică eliminarea toxinelor. Previne și apariția infecțiilor tractului urinar și a pietrelor la rinichi, care sunt foarte dureroase.

La jumătatea dimineții, bea un pahar de suc bogat în potasiu. Acesta acționează ca un detoxifiant tonic care îți oferă energie pe tot parcursul celor trei zile. Poți să prepari un suc din morcovi, țelină, pătrunjel și spanac sau poți să mixezi ingredientele într-un blender pentru a obține un smoothie.

La amiază, bea un pahar de clorofilă lichidă, o substanță care oferă plantelor culoarea verde. Se găsește la plafar sau în magazinele naturiste. Poți să plantezi semințe de iarbă într-un ghiveci, pe care să le tai și să le adaugi în blender. Clorofila îmbunătățește sistemul imunitar, ajută la curățarea sângelui  și oferă multe alte beneficii.

Între prânz și cină, la vremea gustării, bea un pahar de ceai de semințe de pepene roșu. Această băutură are un foarte ușor efect diuretic care contribuie la buna funcționare a rinichilor și a vezicii urinare. Ajută la o mai bună digerare a alimentelor și la motilitatea intestinală pe timp de noapte”, scrie Doza de Sănătate.

Recent Posts

Patru zodii vor câștiga MULȚI bani în luna iunie. Vin câștiguri din toate părțile și au noroc pe toate planurile

Patru zodii vor câștiga MULȚI bani. Începând cu luna iunie, nativii din Berbec, Scorpion, Capricorn…

7 minute ago

Dr. Adina Alberts, despre planta biblică care poate vindeca orice, mai puțin MOARTEA: Să o luăm preventive. Este anticancerigen…

Dr. Adina Alberts, despre planta biblică. Cum să prevenim cancerul cu produse naturale. Sfaturile medicului…

10 ore ago

Horoscop 15 mai 2024. Berbec, nu te grăbi să dai un răspuns. Vărsător, te poți confrunta cu mici piedici

Horoscop 15 mai 2024. Nativii din zodia Berbec este sfătuită de astrologi să nu se…

10 ore ago

Pensionarii care pot primi 1.400 lei de la stat. Când se dau banii și ce criterii trebuie să îndeplinească

Pensionarii care pot primi 1.400 lei de la stat. Când se dau banii și ce…

11 ore ago

Medic român: Bolile de piele au un impact foarte mare

Bolnavii de cancer de piele au nevoie de consiliere psihologică pentru a face față emoțiilor…

11 ore ago

Cum se pregătesc oamenii de știință pentru o nouă pandemie: Protecție mai largă pentru omenire

Nou modul de protecție împotriva amenințărilor pandemice viitoare. oamenii de știință iau în considerare modul…

12 ore ago

Citeste si: