Categories: Ştiri sănătate

Soția lui Cabral, suspectă de CANCER: Nu am mai vorbit public pe acest subiect

Soția lui Cabral, suspectă de CANCER. Andreea Ibacka și-a deschis sufletul și a oferit dezvăluiri dureroase despre unul dintre cele mai dificile momente din viața ei.

Actrița, în vârstă de 37 de ani, cunoscută mai ales prin interpretarea rolurilor din serialele: Adela, Inimă de țigan, Regina și în calitate de co-prezentator al emisiunii În al 9-lea cer, este mereu cu zâmbetul pe buze, însă sunt puțini care știu că a trăit o mare sperietură în momentul în care a fost supectă de cancer la sân.

În urma unor investigații, Andreea Ibacka spune că a fost suspectă de cancer la sân, însă, din fericire, biopsia a infirmat diagnosticul crunt.

În urma episodului pe care l-a trăit cu ceva timp în urmă, soția lui Cabral spune că a învățat cât de importantă este prevenția, așa că urmează cu strictețe controalele regulate la medic.

„Acum câțiva ani am fost suspectă de cancer la sân, un moment greu de gestionat din punct de vedere emoțional. Și mi-a rămas clar în minte faptul că povara anunțatului părinților era la fel de mare ca șocul bolii în sine.

Nu am mai vorbit public pe acest subiect, deși înăuntrul meu a fost furtună și aș fi simțit uneori nevoia să urlu. Am avut norocul de a ajunge pe mâinile celor mai buni specialiști, m-am și operat (vreo 20 oameni mi-au fost alături la spital atunci când m-am trezit), iar biopsia a infirmat temerile. Sunt foarte norocoasă, iar de atunci am rămas cu un obicei excelent. Prevenția e nelipsită.”, a declarat Andreea Ibacka, potrivit Fanatik.

Relația dintre Cabral și Andreea Ibacka

Cabral și Andreea Ibacka sunt împreună de peste 10 ani. Deși lucrurile nu au mers întotdeauna bine între cei doi, au reușit într-un final să treacă peste orice obstacol.

„Mi-a mâncat tinerețile (n.r. râde). M-a cunoscut de mică, da. Bine, el îmi spune același lucru, dar i-am dat răgaz până la 30 de ani. Au fost cu de toate acești 10 ani. Noi de cele mai multe ori facem haz de necaz și lăsăm să se vadă partea amuzantă a lucrurilor, dar asta nu înseamnă că nu am avut perioade dificile inclusiv în cuplu, dar și firești, administrative.

Este foarte important să găsești un partener în care să ai un sprijin real și care să te înțeleagă din toate punctele de vedere. Asta încercăm noi să facem unul despre celălalt. Eu am lăsat mai mult de la mine. Eu așa am senzația. Sunt o femeie foarte înțelegătoare”, spunea Andreea Ibacka la Antena Stars, în urmă cu ceva timp, în momentul în care ea și Cabral au împlinit 10 ani de relație.

Recent Posts

Carmen Harra, despre rețeta care a învățat-o de Dalai Lama: E cel mai bun tratament pentru cancer

Carmen Harra, despre un leac pe care l-a învățat de la Dalai Lama. Cancerul este…

o oră ago

Fructe pe care ar trebui să le mănânci zilnic dacă ești stresat, potrivit unui medic

Fructele care combat stresul. consumul de fructe poate aduce o multitudine de beneficii pentru sănătate,…

2 ore ago

Horoscop 17 mai 2024. Scorpion, trebuie să amâni deciziile importante. Capricorn, latura ta creativă este perfect aliniată

Horoscop 17 mai 2024. Problemele domestice sunt primordiale pentru nativii din zodia Rac. Pentru cei…

2 ore ago

Retenția de apă, semnul unei boli de inimă. Cum eliminăm apa în exces

Excesul de lichide din organism poate fi cauzat de diferite motive, cum ar fi consumul…

3 ore ago

A avut dureri de cap luni întregi, a mers la spital și i-a uimit pe medici / FOTO

Durerea de cap cauzată de un vierme parazitar este extrem de rară, deoarece de obicei…

3 ore ago

Cum a reușit un medic să se vindece de o boală incurabilă pe creier

Tumoare pe creier. O tumoare pe creier este o creștere anormală a celulelor în interiorul…

4 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra