luni, ianuarie 30, 2023

Jonnie Irwin, prezentatorul emisiunii „A Place in the Sun” de la Channel 4, spune că a fost concediat când le-a spus șefilor săi că are cancer în stadiu terminal. „Asta mi-a frânt inima”, a mărturisit el.

La mijlocul sezonului l-au dat afară și l-au avertizat că nu se va reînnoi pentru anul următor. Channel 4 și Freeform au spus că „nu au putut obține asigurare” pentru ca el să continue filmările la nivel internațional pe fondul pandemiei de covid.

Te-ar mai interesa: Predicții astrale 29 ian.-4 feb. cu Alina Bădic. I...

Lupta lui Jonnie Irwin împotriva cancerului

În urmă cu câteva săptămâni, Jonnie Irwin, vedetă de televiziune, a declarat că se luptă cu cancerul de ani de zile și acum dă mai multe detalii despre tot ce s-a întâmplat.

Irwin a fost diagnosticat cu cancer în 2020 și i s-au dat șase luni de trăit. Acum, doi ani mai târziu, el a mărturisit că lanțul pentru care lucra l-a concediat când și-a raportat boala terminală.

În 2020 filma în Italia „A Place in the Sun”, spectacolul care l-a catapultat la faimă, când a mers la medic pentru că avea vederea încețoșată. Diagnosticul a fost teribil când gemenii lui aveau doar două luni: cancerul pulmonar s-a extins la cap.

Te-ar mai interesa: Cele mai dificile zodii. Sunt imposibil de înțeles...

În ciuda diagnosticului, Jonnie Irwin, datorită tratamentelor, și-a prelungit viața cu mai bine de doi ani.

Când a fost concediat după ce și-a raportat boala, Irwin spunea că postul de televiziune și compania de producție știau că vrea să continue să lucreze. „Am fost teribil de dezamăgit, acum nici măcar nu pot să văd emisiunea”, spune el.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jonnie Irwin (@jonnieirwintv)

Te-ar mai interesa: Efectul surprinzător pe care îl are acest condimen...


„Copiii mei sunt atât de mici că nici nu-și vor aminti de mine”

„Încerc să rămân pozitiv și atitudinea mea este că trăiesc cu cancer, nu că mor din cauza lui. (…) Acum vreau să-mi fac planuri. Vreau să-mi creez amintiri și să surprind aceste momente alături de familie, pentru că realitatea este că băieții mei vor crește fără să-și cunoască tatăl și asta îmi rupe inima”, a mărturisit Jonnie Irwin.

Declarația „A Place in the Sun”

Lanțul a emis o declarație la care a făcut ecou ziarul Daily Mail: „Jonnie a fost o parte foarte importantă a familiei „A Place in the Sun” de peste 18 ani și toți am fost profund întristați de diagnosticul său.

Te-ar mai interesa: Vestea tristă a zilei. A murit actrița care a inte...

„Iubit de toată lumea din producție, am încercat să-i permitem lui Jonnie să-și continue filmările internaționale cu noi în timpul covidului, dar compania de producție nu a reușit să-i asigure o asigurare adecvată.”

„Deși nu am putut continua filmările în străinătate cu el, suntem încântați că a reușit să rămână ca parte a echipei noastre din Marea Britanie pentru expoziții. Desigur, înțelegem cât de frustrant trebuie să fie acest lucru pentru el în acest moment incredibil de dificil.”

Te-ar mai interesa: Dr. Mihaela Bilic: Zicala ”gras și sănătos” e cât ...

Cu toate acestea, Irwin susține că simte că „merita mai mult” după ce a lucrat timp de 18 ani la emisiune.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private