‘Știam că fiul meu nu este bine, dar medicii mi-au spus să mă relaxez – întotdeauna să ai încredere în instinctele tale’

Liane Slawson a observat că buzele lui Max Dwyer au devenit albastre când avea doar patru zile și, după alte câteva episoade, a fost dus de urgență la spital, unde medicii i-au salvat viața.

Un bebeluș a fost resuscitat după ce buzele sale au devenit „albastru marin” și a suferit o criză – dar mamei sale i s-a spus să „încerce să se relaxeze”.

Liane Slawson a descris „experiența îngrozitoare” în care l-a văzut pe micuțul Max Dwyer suferind până la 18 crize în fiecare noapte în spital, când avea doar trei luni.

Ea a spus că „striga” după răspunsuri, dar medicii de la spitalul Countess of Chester i-au spus să „încerce să se relaxeze”, în ciuda faptului că tocmai îl resuscitaseră pe Max, în urma unui episod deosebit de dureros.

„Am crezut că este în stop cardiac, erau oameni peste tot care se ocupau de el”, a declarat Liane pentru Liverpool Echo.

A fost tratat pentru septicemie

„A fost tratat pentru septicemie o lungă perioadă de timp, dar toate analizele de sânge erau normale, așa că au mers pe calea refluxului.

„Am spus că sunt convulsii, își întorcea capul și ochii erau fixați, dar ei tot spuneau „încearcă să te relaxezi, mămico”.”

Liane, ea însăși asistentă la A&E, a rămas cu Max în spital, unde a avut mai multe crize în fiecare noapte pentru o perioadă scurtă de timp.

Liane și tatăl lui Max, Kenny, au cerut ca fiul lor să fie transferat la spitalul pentru copii Alder Hey din Liverpool.

Mama a continuat: „Trăgeam tot timpul de clopotul de urgență, avea 18 episoade pe noapte și eram singură, încercam să îi aplic singură oxigenul, a fost o experiență îngrozitoare.”

O mică leziune în creier

Dar scanările RMN de la Alder Hey au arătat o mică leziune în creierul lui Max și a fost tratat pentru o infecție în vara anului 2021.

A rămas la Alder Hey timp de șase săptămâni și, după o altă criză, s-a confirmat că suferise convulsii.

„A fost un an de crize constante, de creștere a medicației sale, de îmbolnăvire și de imposibilitatea de a ieși din casă”, a continuat Liane, mama a doi copii.

„Am crezut că o să moară. Neurologul a spus că nu mai văzuse niciodată așa ceva, că nu se comporta în mod normal. La biopsie a ieșit un țesut normal.

„Se lovea în mod constant de cap. Eram pe patul de spital, pe punctul de a fi indusă când au spus că putem continua cu operația.

„A intrat pe 16 martie și i s-a extirpat o parte din lobul temporal drept, precum și tumoarea și, de atunci, nu a mai avut crize. A început la grădiniță și de când nu a ieșit din casă până acum a fost fantastic, nu am putea fi mai fericiți.

FOTO: LIVERPOOL ECHO

„Este ca un copil nou. Trebuie să așteptăm să vedem dacă restul tumorii rare crește.”

Liane îi îndeamnă acum pe alți părinți să aibă încredere în propriile instincte, după cum a spus ea: „M-am îndoit de mine însămi, nu am vrut să fiu o asistentă care le știe pe toate, dar știam că ceva nu era în regulă. Am cerut să venim la Alder Hey, este un spital uimitor.

„Suntem, de asemenea, foarte recunoscători organizației caritabile Alder Hey și organizației caritabile Thumbs Up Charlie, care a fost înființată după ce un băiat a murit din cauza unei tumori cerebrale, ne trimit în vacanță, ceea ce reprezintă un răgaz pentru noi, ne-au fost de mare ajutor.”

Recent Posts

HOROSCOP. Top 4 zodii care au NOROC din naștere

Astrologia oferă perspective interesante asupra personalității și destinului nostru, modelând modul în care ne vedem…

4 ore ago

Planta miraculoasă de lângă casă. Ce boli tratează Mâna Maicii Domnului

Mâna Maicii Domnului sau Caprifoiul, cum i se mai spune, este o plantă puternic îmiresmată…

5 ore ago

Cu cât vor creşte, din nou, pensiile de la 1 ianuarie 2025. Cât va fi rata inflaţiei?

Odată cu intrarea în vigoare a Legii Pensiilor din 2024, pensionarii se așteaptă la cel…

5 ore ago

Mesaj emoţionant pentru Florin Piersic: „Este nemuritor!”

Actorul Florin Zamfirescu i-a transmis colegului său de breaslă, Florin Piersic, un mesaj emoţionant de…

6 ore ago

Horoscopul BANILOR. TREI ZODII norocoase dau lovitura în săptămâna 13-19 mai

În săptămâna 13-19 mai, multiple aspecte planetare vor influența situația financiară a zodiilor. Primul aspect notabil…

6 ore ago

Legătura dintre schimbările climatice şi bolile infecţioase

Specialiştii atrag atenţia că numărul bolilor infecţioase va creşte tot mai mult în viitor din…

7 ore ago

Citeste si: