Sucul celebrului Rudolf Breuss care ucide celulele canceroase în doar 42 de zile. A vindecat de cancer zeci de mii de pacienți

Cancerul nu are inca un remediu, din punctul de vedere al medicinei clasice. Din fericire, exista metode naturiste ce s-au dovedit extrem de eficiente in lupta impotriva acestei maladii nemiloase. Este si cazul retetei patentate de renumitul terapeut austriac Rudolf Breuss. Peste 45 000 pacienti care au folosit reteta au declarat ca au invins boala.

Una dintre reţetele de succes îi apartine austriacului Rudolf Breuss, care a creat un suc 100 % natural, din legume cu puternice proprietăţi anti-cancerigene.

Terapeutul Rudolf Breuss a scris o carte, intitulată ‘’The Breuss Cancer Cure: Advice for the Prevention and Natural Treatment of Cancer, Leukemia and Other Seemingly Incurable Diseases – „Leacul lui Breuss împotriva cancerului, leucemiei şi a altor boli incurabile similare”, care a fost tradusă în 7 limbi şi a fost vândută în peste 1 milion de copii. În prezent, există mii de mărturii ale pacienţilor vindecaţi, care atestă faptul că tratamentul faimosului terapeut Breuss i-a vindecat.

Sucul-minune întăreşte sistemul imunitar

Puterea miraculoasă de vindecare a acestui remediu a fost testată de peste 50 de mii de persoane diagnosticate cu cancer, iar rezultatele au fost de-a dreptul spectaculoase.

Sursă foto: PDPics/Pixabay

Sucul-minune întăreşte sistemul imunitar, reuşind totodată să înfometeze celulele canceroase şi să le anihileze în 42 de zile. Principalul ingredient al preparatului este sfecla, care conţine multe vitamine precum fosfor, potasiu, calciu, magneziu, zinc, sodiu şi fier. Aceasta are proprietăţi anti cancer greu de egalat, datorită aminoacidului numit betaină, confirmat de numeroase studii că poate distruge celulele din ţesutul tumoral.

Ingrediente:

  • 55% sfeclă
  • 20% ţelină (rădăcină)
  • 20% morcovi
  • 3% cartofi
  • 2% ridichi

Mod de preparare şi administrare:

Ingredientele, în proporţiile indicate, se amestecă într-un blender. Ori de câte ori vă este foame, beţi acest suc de legume, dar nu mai mult de 500 de ml pe zi. Sucul se consumă cu ajutorul lingurii, pentru că doar aşa are un efect mai bun, consumat cu înghiţituri mici. Cura trebuie să dureze cel puţin 42 de zile (6 săptămâni).

 

Recent Posts

EL ar fi adevăratul iubit al Simonei Halep. Nu este cel despre care a scris deja toată presa

Simona Halep a publicat pe rețelele de socializare numeroase buchete de flori, ceea ce arată…

5 minute ago

Vremea o ia razna la final de săptămână. Prognoza ANM s-a modificat

Vremea o ia razna de vineri, 17 mai. ANM a revizuit prognoza meteo și prevede…

36 de minute ago

Două planete aduc noroc și belșug pentru mai multe zodii. Zodia care poate să își îndeplinească o mare dorință până pe 31 Mai

Cristina Demetrescu vestește o perioadă favorabilă pentru câteva semne zodiacale. Dorințele cele mai mari se…

o oră ago

Aurul verde: infuzia antiinflamatoare ancestrală asiatică care este cheia tinereții

Printre curiozitățile pe care le ascunde ceaiul verde, una dintre cele mai frapante este faptul…

2 ore ago

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli de inimă în decurs de un an după naștere

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli cardiace. Există o creștere semnificativă a riscului de a…

2 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică