Categories: Stil de viaţă

Tatăl Deei Maxer, dezvăluiri despre fostul ginere: „Doamna Maxer a scăpat de chinul vieții ei și al nostru( Dl. fitze Maxer)”

Tatăl Deei Maxer a dezvăluit că fiica sa a scăpat de chinul vieții ei atunci când a pus punct căsniciei cu Dinu Maxer. Reacția bărbatului a apărut după ce Deea a fost criticată pe Facebook că nu petrece suficient timp cu copiii săi. 

La începutul anului, Deea Maxer a postat o fotografie cu cei doi copii ai săi, precizând că, în timp ce aceștia se distrează, ea își îndeplinește responsabilitățile. Însă, în secțiunea de comentarii, o internaută a criticat-o dur pe Deea, sugerând că nu acordă suficient timp și atenție copiilor săi. Aceasta a afirmat că Deea ar trebui să se implice mai mult în viața lor și să se dedice mai mult timp jocurilor și activităților împreună. Comentariul răutăcios a fost ulterior șters conform wowbiz.ro.

Fără să stea pe gânduri, Deea a răspuns ferm la comentariu, afirmând că petrece mult timp de calitate alături de copiii ei însă trebuie să și lucreze ca să-și întrețină familia. Cu toate acestea, tatăl Deei Maxer nu a putut să nu intervină și să-și ia apărarea în fața atacurilor nejustificate. El a scris un răspuns vehement în care a subliniat faptul că Deea este o persoană manierată și educată, așa cum a fost crescută. Tatăl Deei a evidențiat că nu este singură chiar dacă a divorțat.

„A scăpat de chinul vieții ei și al nostru( Dl. fitze Maxer)”

Deea Maxer: Și banii pica din cer, nu? Stai liniștită că ne și jucăm. Observ că nu urmărești story-urile mele, dar te grăbești să comentezi. Probabil din prostie, altfel nu-mi explic.

Tatăl Deea Maxer, Romeo: Tot pentru cultura ta generală află că este în continuare Maxer. Asta ca să dormi liniștită și să te ocupi puțin de gramatica ta, aia „educată”. În plus, manierată și educată a fost întotdeauna, pentru că așa am educat-o, (observi unde se pune cratima!).

Și mai află, stimată doamnă că încă nu este singură pe lume doamna Maxer, chiar dacă a scăpat de chinul vieții ei și al nostru( Dl. fitze Maxer). Stai pe banca ta, că-ți dăm noi semnal când să ieși la tablă.
Internaută: Doamne ajută cu mecanicul auto!

Tatăl Deeei Maxer, Romeo: Este dealer auto.

Recent Posts

La cât ajunge pensia unui român cu 35 de ani vechime în muncă, după recalculare

Pensie după 35 de ani de muncă. După o perioadă de 35 de ani de…

5 ore ago

Simptome care apar în orice tip de de cancer și sunt adesea ignorate până e prea târziu

Cancerul este o afecțiune complexă și diversă, cu peste 100 de tipuri diferite cunoscute până…

5 ore ago

Ce să mănânci dacă ai glicemia mare. Cele mai bune alimente care elimină zahărul din sânge

Știi ce alimente te ajută să scazi glicemia? Prediabetul este caracterizat prin prezența valorilor crescute…

6 ore ago

Unul dintre cele mai frumoase orașe din România, înclus în patrimoniul Unesco. Merită să-l vizitezi cel puțin o dată în viață

Unul dintre cele mai frumoase orașe din România. În România există un oraș de o…

6 ore ago

Nutriționist: Acest fruct îngrașă cel mai tare. E un șoc pentru ficat dacă mâncăm prea mult

Fructul care îngrașă cel mai mult. Dr. Mihaela Bilic, cunoscut medic nutriționist, atenționează în legătură…

7 ore ago

Horoscop 20 – 26 mai 2024. E momentul să culegem roadele în urma eforturilor depuse

Horoscop 20 - 26 mai 2024. O săptămână plină de evenimente semnificative. Cu patru evenimente…

7 ore ago

Citeste si: