marți, mai 30, 2023

Deea și Dinu Maxer au anunțat marți că divorțează. De asemenea, ambii parteneri au făcut apel la intimitate. Ei nu au spus nici motivele are au dus la ruptura dintre cei doi, însă se părea că decizia a fost una amiabilă, având în vedere mesajul postat de ambii artiști.

A urmat apoi un val de reacții cu privire la separarea celor doi. Au apărut chiar zvonuri privind o presupusă infidelitate. Mai exact, Deea Maxer a fost acuzată în spațiul public că ar fi renunțat la căsnicie din cauza unei alte persoane. Sau cel puțin asta scria în numeroasele comentarii primite de vedetă în mediul online.

Te-ar mai interesa: Medic renumit: Diabetul poate fi un prim semn care...

Ce spune Dinu Maxer despre presupusa infidelitate a Deei

Dinu Maxer a simțit însă nevoia să reacționeze. El a vorbit despre presupusa infidelitate din căsnicia lor, dar și despre separare. Artistul spune că nicio persoană nu a intervenit în relația lor. De asemenea, acesta a mai adăugat că în prezent nu are pe nimeni și soția sa este la rândul ei singură.

Iar pentru a nu mai lăsa loc de interpretări, artistul a mai adus câteva completări. Mai exact, el a subliniat faptul că indiferent de ce se va întâmpla în viitor, atunci când a fost luată decizia divorțului, nu a existat în niciun caz o a treia persoană, așa cum se zvonește.

Te-ar mai interesa: Camera Deputaților amână să voteze proiectul de le...

”Până în momentul divorțului nimeni, nici o ea pentru mine, sau el pentru Deea, nu au intervenit, astfel încat să ne despartă, nu a existat o a treia persoană. Eu nu am o prietenă, ea nu are prieten. Suntem amândoi singuri.

(…) Dacă eu astă seară ies în club și mă duc să mă distrez și cineva îmi aduce o frumusețe lângă mine și eu apar cu ea poimâine la un restaurant, asta nu înseamnă că femeia respectivă este cea care a despărțit cuplul Maxer”, a mărturisit Dinu Maxer, pentru o emisiune TV.

Te-ar mai interesa: Nutriționist: Topul celor mai bune alimente pentru...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private