Categories: Ştiri sănătate

Clipe dramatice pentru tatăl Mădălinei Manole! Este în stare gravă cu COVID-19 și nu există pat liber pentru el la Terapie Intensivă

Familia Mădălinei Manole, într-o dramă continuă. Din păcate, Ion Manole trece iarăși prin clipe grele. Bărbatul este confirmat pozitiv cu COVID-19 și se află într-o situație limită!

Tatăl Mădălinei Manole se află internat într-un spital din Prahova, la Terapie Intensivă, după ce a contractat COVID-19. Starea de sănătate a bărbatului este precară, însă medicii au reușit să-l stabilizeze. Chiar și așa, ar avea nevoie să fie mutat pe secția ATI, pentru a fi intubat și ventilat mecanic, însă, deocamdată nu s-a găsit un pat disponibil pentru el.

Starea de sănătate a tatălui celebrei cântărețe Mădălina Manole s-a deteriorat rapid, anunță Antena Stars.

Din păcate, bărbatul nu are loc la spitalul din Ploiești. Lui Ion Manole i s-a propus să ajungă la spitalul din Focşani, dar familia a refuzat transferul tatălui regretatei artiste, temându-se că acesta nu va rezista până acolo, pentru că drumul este lung iar spitalul din Focşani nu ar fi dotat suficient de bine.

Medicii spun că starea lui Ion Manole este stabilă, dar are neapărat nevoie de un ventilator mecanic, care să-l ajute să respire.

Fratele Mădălinei Manole a vorbit despre starea de sănătate a tatălui său. Potrivit declarațiilor făcute la Antena Stars, Marian Manole a fost el însuși internat pentru COVID-19, iar când a ajuns acasă l-a găsit pe tatăl lui în stare gravă. Acesta avea glicemia mare și a fost dus, ieri la spital cu o ambulanță, unde analizele au confirmat este infectat cu noul coronavirus.

„De aici de la Ploiești au sunat la Centrul de Distribuție al Bolnavilor de la București și cei de acolo le-au spus că e un loc liber la Focșani și pe mine m-au informat azi-nopate de la Spitalul Județean. Sper să se elibereze un loc aici sau la București. E foarte greu. Sper să nu se agraveze starea lui de sănătate. Deocamdată, este ameliorat, și-a mai revenit puțin, dra îi trebuie deurgență Terapie iNtensivă și de la Spitalul Județan auy zis să mai așteptăm puțin, poate se eliberează.

Tata este la Terapie într-o rezervă la UPU, la Județean, tratat, COVID, are nevoie de tratament de terapie tot…Într-un stadiu mai grav la el, nu cum a fost la mine”, a povestit fiul lui Ion Manole.

Fratele regretatei artiste a povesti că bătrânul a fost testat pentru noul coronavirus ieri dimineață.

Recent Posts

Un adolescent de 14 ani a murit după ce a mâncat un singur chips picant. Ambalajul avertiza că provoacă „durere intensă”

Tragedie în America, unde un adolescent a murit după ce a mâncat un chips extrem…

19 minute ago

Pensionarii care pot încasa până la 1.000 de lei în plus. Ce condiție trebuie să îndeplinească

Pensionarii care pot încasa până la 1.000 de lei în plus. Pensionarii și persoanele în…

49 de minute ago

Horoscop zilnic 17 mai. Certuri și discuții. Află care sunt zodiile care vor avea parte de dezamăgiri

Horoscop 17 mai 2024. Află care sunt predicțiile astrelor pentru toate semnele zodiacale, în materie…

o oră ago

Psoriazis: Cauze, simptome și tratament

Psoriazis: este o boală inflamatorie cronică care afectează aproximativ 2% din populația generală. Deși încadrat…

2 ore ago

Vreme de coșmar în Italia, cu urmări și în România. Ploi și inundații fără precedent în ultimile secole

Alertă METEO: Vremea rea continuă în nordul Italiei, în special în regiunile Lombardia și Veneto.…

2 ore ago

Peste 100.000 de pachete de pâine cu resturi de șobolani au fost retrase de pe piață

Peste 100.000 de pachete de pâine feliată retrase de pe piață. În orice țară, siguranța…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică