Categories: Știrile zilei

Teo Trandafir a scos-o din sărite pe Iulia Vântur: „Nu a părut că aveți o chimie, păreai că faci parte din staff-ul lui”

Iulia Vântur, revoltată pe Teo Trandafir. Cele două și-au schimbat replici tăioase în direct la Kanal D2, într-o emisiune moderată de Ilinca Vandici și Teo Trandafir. Iubita lui Salman Khan nu a dorit să se pronunțe asupra zvonurilor vehiculate în presă, iar Teo nu a cedat.

Prezentatoarea a dorit să descopere motivul pentru care vedeta nu a fost încă surprinsă alături de Salman Khan, în pofida faptului că se spune de ani de zile că ar forma un cuplu. Vizibil deranjată de faptul că i s-a pus din nou această întrebare, blonda a răspuns sec, potrivit RTV.

Iulia Vântur, scoasă din sărite de Teo Trandafir

„Eu am mai spus asta de nenumărate ori, dar se pare că nimeni nu ascultă. Aici, în India, oamenii își doresc foarte mult să țină lucrurile private pentru ei, în cultura lor, mai ales generația de dinainte, și-au dorit să păstreze tot ce e personal dincolo de reflectoare.

Nu înțeleg de ce mai vorbiți despre subiectul ăsta după atâția ani de zile în care eu am vorbit despre asta, am vorbit despre familia lui, despre el”, a declarat Iulia Vântur, în cadrul emisiunii Follow us!

„Eu cu ochiul meu de babă, m-am uitat la filmulețele respective, și nu a părut că aveți o chimie, păreai că faci parte din stafful lui.”, a mai spus Teo Trandafir.

Iulia Vântur: Draga mea, acum sincer, eu consideră că relațiile nu trebuie trăite în vizorul publicului, trebuie trăite în interiorul casei tale. Poate m-am maturizat și eu, consider că nu trebuie să expunem asta public.

Teo Trandafir: Păi eu dacă aș fi într-o relație cu Salman Khan…

Iulia Vântur: Dar nu ești, eu sunt. Am luat o decizie și îmi doresc să fie respectată, nu înțeleg de ce mai vorbim după ani de zile despre acest subiect.

Teo Trandafir: Pentru că nu mă înțeleg, nu mă duce capul.

Iulia Vântur: Ne-ați văzut peste tot, în România, India. Acum că n-ai văzut o căldură și nu știu ce, acum să fim serioși. Eu nu sunt aici să infirm anumite informații apărute în presă. Viața mea e viața mea și n-o trăiesc în presă.

Teo Trandafir: Nu te acuză nimeni de nimic, mie mi s-ar părea mega mândrie, din toată lumea asta, din miliarde de femei, unul dintre cei mai doriți bărbați din lumea asta m-a dorit pe mine.

Iulia Vântur: Femeile îm general se spune că aleg bărbații, poate eu am ales pe altcineva.

Teo Trandafir: Cum adică ai ales pe altcineva? Ești văzută cu el.

Iulia Vântur: Aoleu, Teo, ce facem aici? Ilinca a înțeles foarte bine ce am spus. Poate femeia a fost cea care a ales bărbatul. Nu am venit la emisiune pentru a confirma anumite zvonuri.

Recent Posts

Băutura cu calciu, magneziu și potasiu care ajută la ameliorarea „tuturor durerilor” din organism

Un raport al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) a arătat că o alimentație sănătoasă și…

20 de secunde ago

Previziunea lui Carmen Harra pentru Florin Piersic: El este codificat cu cifra 11

Carmen Harra și-a exprimat în mod public sprijinul pentru Florin Piersic. Deși marele actor este…

31 de minute ago

Andrei Caramitru: „Dacă tu iei mai puțin de 1.500 de euro net, e doar eșecul tău”

Un renumit economist român a declanșat furia opiniei publice imediat după ce a susținut că…

o oră ago

Zodia care va avea o cumpănă până pe 17 Mai. Apare o situație bulversantă

Mihai Voropchievici susține că o zodie se va confrunta cu probleme, pe când alți nativi…

2 ore ago

Românii care primesc cei mai mulți bani la pensie după recalculare. Trebuie să fi muncit în aceste domenii

Simona Bucura-Oprescu, ministrul Muncii, a adus clarificări referitoare la criteriile în funcție de care unii…

2 ore ago

”Trăiește și învață + Învață să trăiești ”, campanie Euromelanoma. Program suport oferit de către SRD pentru pacienții cu cancer de piele

Intrat în tradiția marilor campanii internaționale de prevenție medicală, proiectul grupului Euromelanoma privind aspectele de…

2 ore ago

Citeste si: