luni, ianuarie 30, 2023

Băutura pe care Teo o bea în fiecare dimineață. Îndrăgita prezentatoare TV a devzăluit la ce truc apelează ca să nu se îngrașe de Sărbători.

”Noi mâncăm puțin și este ultima problemă pe care ne-o punem. Bineînțeles că vom primi mâncare de la toată lumea, toți prietenii vin cu câte ceva, mai ales că vom fi plecate. Nu am această povară, nu am avut-o niciodată”, spune ea.

Te-ar mai interesa: Ai degete de ”foc”, ești o persoană ambițioasă. Ce...

Când vine vorba de mâncărurile preferate, Teo Trandafir recunoaște că are câteva alimente la care nu rezistă.

”Am descoperit de vreo trei ani, până la acel moment nu am mâncat, că îmi place caltaboșul. Am nimerit unul foarte bun. Mănânc cât se poate de puțin, pentru că este atât de bun încât ceva trebuie să fie în neregulă cu el. Și îmi mai plac sarmalele mici, mici”, a mai spus prezentatoarea pentru spectacola.ro.

Băutura pe care Teo o bea în fiecare dimineață. Prezentatoarea a dezvăluit la ce truc apelează ca să nu se îngrașe de Sărbători.

”Nu mănânc. Atât de simplu. Mai am un truc pe care l-am tot dezvăluit de-a lungul timpului și sper că a ajuns la cât mai mulți oameni; în primele două, trei ore ale zilei beau doi litri de apă și astfel fac un mic detox. Asta mă împiedică să mă îngraș”, a mai spus Teo Trandafir.

Te-ar mai interesa: Dr. Mihaela Bilic: Zicala ”gras și sănătos” e cât ...

Sursă FOTO: Retete si vedete

Ce mănâncă Teo Trandafir în fiecare dimineață

Dietă Teo Trandafir. „Eu nu respect orele de masa, pentru ca nu am cum. Putini stiu ca dimineata pun in gura doar doua feliute mici de paine, iar la pranz o ciorbă o descant in… doua ore!

Dimineata, mananc acelasi lucru, fiindcă mi-e frica sa incerc altceva. Intotdeauna, imi pun pe farfurie doua feliute mici, mici de paine, cu un pic de unt, apoi beau o cafeluta si o apisoara si gata. Pe urma, ajung la serviciu. Acolo, sistematic imi iau de la bufet o ciorba, pe care o consum in doua ore, ce mai…o descant, nu o pot savura dintr-odata, ca oamenii obisnuiti.

Te-ar mai interesa: Pansament gastric natural. Acest ceai elimină arsu...

După aia, in timpul emisiunii, mai imi iau pufuleti dacă mi se face rau de foame. La final, mai astept la “pomana”, poate ma mai cheama si pe mine cineva, sa mananc o… jumatate de biscuit! Practic, sincer vorbind, banii de mancare au disparut!”, a povestit Teo Trandafir într-un interviu mai vechi.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private