Categories: Ştiri sănătate

Teroarea unei mame. Fiica ei, în vârstă de 3 ani, a fost diagnosticată cu o infecție – dar era de fapt un cancer agresiv

Morgan Berry a primit vestea devastatoare că fiica ei, Lillianna, în vârstă de trei ani, are cancer, după ce inițial medicii au bănuit că suferă de o infecție bacteriană.

O femeie a rămas în stare de șoc după ce infecția bacteriană a fiicei sale de doi ani s-a dovedit a fi un cancer agresiv.

Medicii au fost nedumeriți de simptomele fetiței și au diagnosticat o infecție în două rânduri. Cu toate acestea, s-a descoperit că fetița avea leucemie mieloidă acută în ziua în care a împlinit trei ani, pe 27 ianuarie.

Morgan Berry, în vârstă de 22 de ani, din Rochdale, o dusese pe fiica ei Lillianna Loasby la medicul lor de familie după ce aceasta s-a simțit rău, care a diagnosticat-o cu o infecție bacteriană. Deși au fost trimiși acasă cu antibiotice, medicii au vrut să o vadă pe Lillianna câteva zile mai târziu pentru a-i verifica ritmul cardiac.

Mai târziu, în acea seară, Lillianna a sângerat din nas, așa că mămica a decis să o ducă la spital.

Celor doi li s-a spus din nou că Lillianna avea o infecție bacteriană și au fost trimiși acasa. Dar Morgan știa în adâncul sufletului că ceva nu era în regulă și a dus-o pe fetiță la un alt spital pentru o altă opinie.

Medicii au început să o trateze de septicemie

Acolo, mamei îngrijorate i s-a spus că fiica ei ar putea avea o infecție severă, iar medicii au început să o trateze pentru septicemie. Fiica a fost apoi plasată în comă pentru a-i ajuta organismul să lupte împotriva infecției.

„Nu știau de unde venea infecția”, a declarat Morgan pentru Manchester Evening News.

„Mi-au spus că nu se simte bine și că trebuie să fiu puternică. Eram un dezastru în acel moment. Plângeam și mă gândeam: „Doamne, ce se va întâmpla?””

Lillianna a fost transferată la diferite spitale în timp ce medicii încercau să afle ce o îmbolnăvea. În mod tragic, familia sa devastată a aflat că avea leucemie mieloidă acută, un cancer agresiv al monocitelor sau al celulelor granulocite, la secția de oncologie a Spitalului de Copii din Manchester.

Un singur cuvânt. Leucemie

Consultantul i-a spus lui Morgan: „Am să spun doar un singur cuvânt. Leucemie„.

„A fost un șoc atât de mare”, a spus Morgan. „Aveam inima frântă; plângeam cu toții. Este greu de descris sentimentul – a fost ca și cum întreaga mea lume s-a oprit și nu am putut să procesez cu adevărat.

„Am primit rezultatele și ni s-a spus că trebuie să așteptăm să vină consultanții. Am stat în așteptare și au fost cele mai lungi 20 de minute din viața mea.

„Știam că era ceva în neregulă. Știam cum era ea când avea o infecție virală sau bacteriană și știam că nu era normal. Oricum am anxietate, așa că am început să mă îndoiesc pentru că mi s-a spus că are o infecție bacteriană de două ori, dar în adâncul sufletului meu știam că era ceva în neregulă cu ea.”

Lillianna a fost transferată imediat la secția de oncologie și a început un tratament de chimioterapie de 10 zile pe 1 februarie. Ea urmează să se întoarcă la spital peste câteva săptămâni pentru o evaluare, unde se speră că va primi undă verde.

„Încă se luptă cu infecția și până în prezent nu știm de unde provine”, a adăugat Morgan. „Acum trebuie să se odihnească câteva săptămâni pentru ca ei să o poată evalua și să vadă dacă a dispărut.”

Recent Posts

Efectele terapeutice ale râsului. Medicamentul de care nu știai: ce boli pot fi tratate prin râs

Efectele terapeutice ale râsului. Râsul este adesea numit cel mai bun medicament, și nu este…

2 ore ago

Horoscop 19- 25 mai. Alina Bădic: „Suntem supuși unui EXPERIMENT astral. Intrăm în rezonanță cu elemente-cheie de destin”

Alina Bădic a prezentat predicțiile astrale pentru săptămâna 19 – 25 mai 2024, pentru toate…

3 ore ago

Cântatul îmbunătățește abilitățile lingvistice în creierele afectate ale pacienților cu afazie

Cântatul îmbunătățește limbajul la pacienții cu afazie. Accidentele vasculare cerebrale sunt cea mai frecventă cauză…

3 ore ago

Horoscop 20-26 mai. Avertismentul lui Mihai Voropchievici: „o săptămână grea și complicată”. Zodia care va fi trădată

Horoscop 20-26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. O săptămână cu schimbări inevitabile, pentru unele zodii…

4 ore ago

Cum pot fi benefice cerealele antice pentru persoanele cu diabet de tip 2

Cerealele antice, benefice pacienților cu diabet de tip 2. O nouă cercetare arată că consumul…

4 ore ago

Durerile de spate: simptome alarmante pentru ACESTE afecțiuni. Când trebuie să mergi la medic

Durerile de spate sunt printre cele mai comune probleme de sănătate întâlnite în întreaga lume,…

5 ore ago

Citeste si: