marți, martie 21, 2023

Morgan Berry a primit vestea devastatoare că fiica ei, Lillianna, în vârstă de trei ani, are cancer, după ce inițial medicii au bănuit că suferă de o infecție bacteriană.

O femeie a rămas în stare de șoc după ce infecția bacteriană a fiicei sale de doi ani s-a dovedit a fi un cancer agresiv.

Medicii au fost nedumeriți de simptomele fetiței și au diagnosticat o infecție în două rânduri. Cu toate acestea, s-a descoperit că fetița avea leucemie mieloidă acută în ziua în care a împlinit trei ani, pe 27 ianuarie.

Te-ar mai interesa: Ghidul de supraviețuire pentru a evita dezastrul c...

Morgan Berry, în vârstă de 22 de ani, din Rochdale, o dusese pe fiica ei Lillianna Loasby la medicul lor de familie după ce aceasta s-a simțit rău, care a diagnosticat-o cu o infecție bacteriană. Deși au fost trimiși acasă cu antibiotice, medicii au vrut să o vadă pe Lillianna câteva zile mai târziu pentru a-i verifica ritmul cardiac.

Mai târziu, în acea seară, Lillianna a sângerat din nas, așa că mămica a decis să o ducă la spital.

Celor doi li s-a spus din nou că Lillianna avea o infecție bacteriană și au fost trimiși acasa. Dar Morgan știa în adâncul sufletului că ceva nu era în regulă și a dus-o pe fetiță la un alt spital pentru o altă opinie.

Te-ar mai interesa: Horoscop special! 4 semne zodiacale care iubesc să...

Medicii au început să o trateze de septicemie

Acolo, mamei îngrijorate i s-a spus că fiica ei ar putea avea o infecție severă, iar medicii au început să o trateze pentru septicemie. Fiica a fost apoi plasată în comă pentru a-i ajuta organismul să lupte împotriva infecției.

„Nu știau de unde venea infecția”, a declarat Morgan pentru Manchester Evening News.

„Mi-au spus că nu se simte bine și că trebuie să fiu puternică. Eram un dezastru în acel moment. Plângeam și mă gândeam: „Doamne, ce se va întâmpla?””

Te-ar mai interesa: Băutura detoxifiantă care te scapă de burtă. Cum o...

Lillianna a fost transferată la diferite spitale în timp ce medicii încercau să afle ce o îmbolnăvea. În mod tragic, familia sa devastată a aflat că avea leucemie mieloidă acută, un cancer agresiv al monocitelor sau al celulelor granulocite, la secția de oncologie a Spitalului de Copii din Manchester.

Un singur cuvânt. Leucemie

Consultantul i-a spus lui Morgan: „Am să spun doar un singur cuvânt. Leucemie„.

Te-ar mai interesa: Cocaina în licee de TOP din Capitală. Copii de ban...

„A fost un șoc atât de mare”, a spus Morgan. „Aveam inima frântă; plângeam cu toții. Este greu de descris sentimentul – a fost ca și cum întreaga mea lume s-a oprit și nu am putut să procesez cu adevărat.

„Am primit rezultatele și ni s-a spus că trebuie să așteptăm să vină consultanții. Am stat în așteptare și au fost cele mai lungi 20 de minute din viața mea.

Te-ar mai interesa: Testul de sănătate simplu care ți-ar putea salva v...

„Știam că era ceva în neregulă. Știam cum era ea când avea o infecție virală sau bacteriană și știam că nu era normal. Oricum am anxietate, așa că am început să mă îndoiesc pentru că mi s-a spus că are o infecție bacteriană de două ori, dar în adâncul sufletului meu știam că era ceva în neregulă cu ea.”

Lillianna a fost transferată imediat la secția de oncologie și a început un tratament de chimioterapie de 10 zile pe 1 februarie. Ea urmează să se întoarcă la spital peste câteva săptămâni pentru o evaluare, unde se speră că va primi undă verde.

„Încă se luptă cu infecția și până în prezent nu știm de unde provine”, a adăugat Morgan. „Acum trebuie să se odihnească câteva săptămâni pentru ca ei să o poată evalua și să vadă dacă a dispărut.”

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private