Categories: Stil de viaţă

Toată lumea are acest ingredient-minune în casă dar puțini îl folosesc. ”Șterge” ridurile și celulita dacă este aplicat pe piele

In cele mai multe cazuri, zatul de cafea este aruncat. Din fericire, acest continut s-a dovedit a fi foarte eficient atat pentru piele si corp, cat si pentru par.

 Zatul de cafea este un foarte bun exfoliant pentru piele. Prin masarea pielii cu zat de cafea se indeparteaza celulele moarte ale acesteia, rezultatul fiind o piele mai frumoasa. Astfel, poti economisi bani prin simpla utilizare a unui produs simplu. O alta reteta care s-a dovedit eficienta necesita urmatoarele ingrediente: zat de afea, ulei de masline, vitamina E uleioasa, ulei de jojoba. Maseaza pielea cu acest continut. Indeparteaza celulele moarte si stimuleaza productia de noi celule si totodata tonifica pielea.

 Zatul de cafea este benefic pentru par.Zatul poate fi utilizat ca lotiune pentru stralucirea parului. Procedeul e simplu: dupa ce te speli pe cap, freci parul cu zatul de cafea, distribuindu-l in mod egal, apoi clatesti bine. Rezultatele vor fi remarcate dupa putin timp. Se spune ca, utilizat pe scalp, poate preveni aparitia matretii. Acest procedeu este indicat brunetelor si persoanelor cu par saten sau castaniu.

 Zatul de cafea calmeaza pielea iritata si lumineaza tenul mat si obosit. Combina zatul de cafea cu miere de albine sau avocado pisat si vei obtine o crema foarte buna. Aplic-o pe toata fata, prin miscari circulare lente. Zatul actioneaza ca un exfoliant bland, indepartand celulele de piele moarte, in timp ce cofeina energizeaza pielea obosita.

Zatul de cafea combate celulita. Cum procedezi? Amesteca zatul de cafea cu un albus de ou, aplica pe coapse si fese, apoi inveleste zonele respective cu folie de plastic. Lasa sa actioneze cel putin jumatate de ora. Nu face minuni daca nu practici un sport si nu te bazezi pe un regim alimentar sanatos.

 Zatul de cafea improspateaza bronzul obtinut in timpul verii.

Fierbe zatul de cafea intr-o cana de apa si dupa ce se raceste, aplica-l pe piele. Lasa pielea sa absoarba cafeaua timp de 20 de minute, apoi indeparteaz-o cu apa rece.

 Body scrub

Reteta nu e complicata, trebuie doar sa faci rost de ingredientele necesare: o jumatate de cana de zahar brun, o lingura de extract de vanilie, o lingura de scortisoara, 1/8 cana de ulei de aloe vera si zat de cafea proaspat. Amesteca aceste alemente, maseaza corpul si fata cu ele, apoi indeparteaza cu apa calduta.

Continuarea pe lyla.ro.

Recent Posts

Cele două zodii care își îndeplinesc cel mai mare vis în săptămâna 13 – 19 mai

Două zodii norocoase își îndeplinesc visurile, săptămâna aceasta. Pentru acești nativi, zilele actuale par să…

20 de minute ago

Un tânăr a făcut necroză hepatică și a murit la câteva ore după ce a mâncat acest aliment reîncălzit

Un student în vârstă de 20 de ani din Belgia a făcut necroză hepatică și…

50 de minute ago

Lipsa acestei vitamine predsipune la demență și insuficiență cardiacă. Aproape jumătate dintre vârstnici au carență

Aproape jumătate dintre persoanele vârstnice se confruntă cu lipsa unei vitamine esențiale pentru creier.  Datele…

o oră ago

O femeie a murit după ce copilul ei care sunase la salvare nu a fost luat în serios de operatori

O femeie din SUA a murit după ce baiețelul ei, în vârstă de 5 ani,…

2 ore ago

Anunț îngrijorător al meteorologilor. România, afectată de un fenomen meteo neobișnuit

România, afectată de un fenomen meteo neobișnuit. Un val polar a coborât asupra României, manifestându-și…

2 ore ago

Care e suma maximă cu care poate crește pensia la recalculare

Cu cât poate crește pensia la recalculare? Va fi realizată o recalculare integrală a pensiilor,…

3 ore ago

Citeste si: