Top 5 remedii naturale care îți iau durerea cu mâna. Recomandările unui doctor celebru

Top 5 remedii naturale care îți iau durerea cu mâna. Recomandările unui doctor celebru.

În contextul pandemiei, când tot mai multa lume lucrează de acasa, s-au înmulțit cazurile de dureri de coloană vertebrală. În funcție de severitatea simptomelor, puteți alege să vă lăsați durerea în cea mai mare parte netratată sau puteți să apelați la medicamente pentru a face față durerilor, pe de o parte, sau la remedii naturiste, pe de altă parte.

De cele mai multe ori, multe dintre remediile naturiste sunt chiar mai eficiente decât medicamentele. În plus, sunt mai ieftine şi ușor de procurat. Cele mai bune remedii naturale pentru dureri sau alte probleme mici de sănătate sunt ceaiurile, uleiurile naturale şi chiar ardeiul iute.

Celebrul Dr. Oz oferă câteva remedii naturale pentru a trata durerile cu care te confrunţi, potrivit frunza-verde.ro.

1.  Recomandările dr. Oz pentru dureri de spate și senzația de umeri înțepeniți

Una dintre cele mai frecvente probleme cu care ne confruntăm este durerea de spate, fie că este localizată în zona lombară, dorsală sau cervicală. De asemenea, din cauza posturii greşite pe care o adoptăm în timpul şezutului, apare adesea senzaţia de umeri şi gât înţepenite. Dr. Oz recomandă:

  • suplimentele cu vitamina B12 care scad intensitatea durerilor de spate. Este indicată administrarea a 1-2 miligrame de vitamina B12 în fiecare zi
  • crema cu capsaicină, substanţa care face ardeii chilli picanţi. Dr. Oz spune că masarea zonelor dureroase cu această cremă care va da o senzaţie de căldură pentru a scăpa de durere. De asemenea, crema cu capsaicină este recomandată și pentru durerea de cap, care trece dacă masezi puţin tâmplele cu această cremă.

2. Recomandările dr. Oz pentru durerea de cap cauzată de răceală

Dr. Oz susţine că sprayul cu capsaicină stimulează celulele nervoase şi le distrage „atenţia” astfel încât să nu mai simţi acest durere de cap cand eşti afectată de răceală. Se pun câte două pulverizări în fiecare nară.

3. Recomandările unui doctor celebru pentru dureri în gât

Sprayul cu argint coloidal are efect antibacterian şi antimicrobian. Îl găsim şi la noi în diverse magazine naturiste online şi la Plafar. Nu este costisitor şi face minuni atunci când te confrunţi cu dureri în gât. Se administrează fie amestecat în apă dacă îl găseşti sub forma lichidă, fie câteva pulverizări pe zi dacă alegi varianta cu pulverizator. Urmează instrucţiunile de pe ambalaj!

4. Recomandările dr. Oz pentru dureri articulare?

Pe măsură ce înaintează în vârstă, multe persoane întâmpină frecvent dureri de articulaţii. Acestea apar atunci când cartilajul articulaţiilor este distrus. Extractul de Boswellia, numită şi tămâia indiană, reduce durerea resimţită la nivelul articulaţiilor.

Dr. Oz recomandă să alegi suplimentele cu cel puţin 40% extract de Boswellia şi să iei zilnic 300 miligrame.

De asemenea, pudra de ghimbir are efect antiinflamator. Dr. Oz recomandă să iei câte o jumătate de linguriţă cu pudră de ghimbir, de mai multe ori pe zi. Poţi să o pui în apă călduţă şi să o bei dimineaţa sau să alegi capsulele cu pudră de ghimbir.

5. Recomandările unui doctor celebru pentru dureri intense

Fie că resimţi o durere intensă la genunchi, umeri, gât, spate, Dr. Oz recomandă aplicarea unui gel cu arnică. Această plantă are un efect similar ibuprofenului, însă fără să dea reacţii adverse, explică specialistul. Aplică gelul de trei ori pe zi, masând zona dureroasă.

Recent Posts

Carmen Harra, despre rețeta care a învățat-o de Dalai Lama: E cel mai bun tratament pentru cancer

Carmen Harra, despre un leac pe care l-a învățat de la Dalai Lama. Cancerul este…

2 ore ago

Fructe pe care ar trebui să le mănânci zilnic dacă ești stresat, potrivit unui medic

Fructele care combat stresul. consumul de fructe poate aduce o multitudine de beneficii pentru sănătate,…

2 ore ago

Horoscop 17 mai 2024. Scorpion, trebuie să amâni deciziile importante. Capricorn, latura ta creativă este perfect aliniată

Horoscop 17 mai 2024. Problemele domestice sunt primordiale pentru nativii din zodia Rac. Pentru cei…

3 ore ago

Retenția de apă, semnul unei boli de inimă. Cum eliminăm apa în exces

Excesul de lichide din organism poate fi cauzat de diferite motive, cum ar fi consumul…

3 ore ago

A avut dureri de cap luni întregi, a mers la spital și i-a uimit pe medici / FOTO

Durerea de cap cauzată de un vierme parazitar este extrem de rară, deoarece de obicei…

4 ore ago

Cum a reușit un medic să se vindece de o boală incurabilă pe creier

Tumoare pe creier. O tumoare pe creier este o creștere anormală a celulelor în interiorul…

4 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică