luni, august 8, 2022

Top 5 remedii naturale care îți iau durerea cu mâna. Recomandările unui doctor celebru.

În contextul pandemiei, când tot mai multa lume lucrează de acasa, s-au înmulțit cazurile de dureri de coloană vertebrală. În funcție de severitatea simptomelor, puteți alege să vă lăsați durerea în cea mai mare parte netratată sau puteți să apelați la medicamente pentru a face față durerilor, pe de o parte, sau la remedii naturiste, pe de altă parte.

Te-ar mai interesa: Ai senzația de nod în gât? Cauze posibile și anali...

De cele mai multe ori, multe dintre remediile naturiste sunt chiar mai eficiente decât medicamentele. În plus, sunt mai ieftine şi ușor de procurat. Cele mai bune remedii naturale pentru dureri sau alte probleme mici de sănătate sunt ceaiurile, uleiurile naturale şi chiar ardeiul iute.

Celebrul Dr. Oz oferă câteva remedii naturale pentru a trata durerile cu care te confrunţi, potrivit frunza-verde.ro.

1.  Recomandările dr. Oz pentru dureri de spate și senzația de umeri înțepeniți

Una dintre cele mai frecvente probleme cu care ne confruntăm este durerea de spate, fie că este localizată în zona lombară, dorsală sau cervicală. De asemenea, din cauza posturii greşite pe care o adoptăm în timpul şezutului, apare adesea senzaţia de umeri şi gât înţepenite. Dr. Oz recomandă:

Te-ar mai interesa: Menopauza prematură poate crește riscul de insufic...

  • suplimentele cu vitamina B12 care scad intensitatea durerilor de spate. Este indicată administrarea a 1-2 miligrame de vitamina B12 în fiecare zi
  • crema cu capsaicină, substanţa care face ardeii chilli picanţi. Dr. Oz spune că masarea zonelor dureroase cu această cremă care va da o senzaţie de căldură pentru a scăpa de durere. De asemenea, crema cu capsaicină este recomandată și pentru durerea de cap, care trece dacă masezi puţin tâmplele cu această cremă.

2. Recomandările dr. Oz pentru durerea de cap cauzată de răceală

Dr. Oz susţine că sprayul cu capsaicină stimulează celulele nervoase şi le distrage „atenţia” astfel încât să nu mai simţi acest durere de cap cand eşti afectată de răceală. Se pun câte două pulverizări în fiecare nară.

3. Recomandările unui doctor celebru pentru dureri în gât

Sprayul cu argint coloidal are efect antibacterian şi antimicrobian. Îl găsim şi la noi în diverse magazine naturiste online şi la Plafar. Nu este costisitor şi face minuni atunci când te confrunţi cu dureri în gât. Se administrează fie amestecat în apă dacă îl găseşti sub forma lichidă, fie câteva pulverizări pe zi dacă alegi varianta cu pulverizator. Urmează instrucţiunile de pe ambalaj!

Te-ar mai interesa: Avertisment medic neurolog: „Acesta este unul dint...

4. Recomandările dr. Oz pentru dureri articulare?

Pe măsură ce înaintează în vârstă, multe persoane întâmpină frecvent dureri de articulaţii. Acestea apar atunci când cartilajul articulaţiilor este distrus. Extractul de Boswellia, numită şi tămâia indiană, reduce durerea resimţită la nivelul articulaţiilor.

Dr. Oz recomandă să alegi suplimentele cu cel puţin 40% extract de Boswellia şi să iei zilnic 300 miligrame.

De asemenea, pudra de ghimbir are efect antiinflamator. Dr. Oz recomandă să iei câte o jumătate de linguriţă cu pudră de ghimbir, de mai multe ori pe zi. Poţi să o pui în apă călduţă şi să o bei dimineaţa sau să alegi capsulele cu pudră de ghimbir.

Te-ar mai interesa: Apelul lui Alexandru Rafila: „Îi îndemn pe c...

5. Recomandările unui doctor celebru pentru dureri intense

Fie că resimţi o durere intensă la genunchi, umeri, gât, spate, Dr. Oz recomandă aplicarea unui gel cu arnică. Această plantă are un efect similar ibuprofenului, însă fără să dea reacţii adverse, explică specialistul. Aplică gelul de trei ori pe zi, masând zona dureroasă.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private