Categories: Stil de viaţă

Cum arată singura fiică a lui Elizabeth Taylor. Moștenește ochii violeți ai mamei sale

Liza Todd este fiica lui Elizabeth Taylor și a regretatului ei soț, Mike Todd. Liza și-a croit drumul departe de lumina reflectoarelor și a depus eforturi pentru a ajuta animalele sălbatice din Africa.

Liza Todd este renumită pentru că este copilul celebrei actrițe Elizabeth Taylor. După ce a fost în lumina reflectoarelor în copilărie, mulți au crezut că va călca pe urmele mamei sale, însă Liza a decis să-și croiască propriul drum.

În schimb, ea a stat departe de ochii publicului și a dus o viață relativ privată, în timp ce și-a urmărit și susținut mama de la distanță.

Fiind copilul unui superstar, s-ar putea crede că Liza a avut o viață ușoară în copilărie, însă viața ei a fost marcată de tragedie după ce tatăl ei a murit când avea doar șase luni. Iată ce știm despre Liza Todd.

FACEȚI CUNOȘTINȚĂ CU LIZA TODD

Elizabeth Frances Todd s-a născut pe 6 august 1957. Crescând, Liza și frații ei au primit o atenție copleșitoare.

Potrivit lui Michael Wilding, paparazzi se târau pe toți pereții și în jurul reședinței lor din Italia. „Îmi amintesc că o dată ni s-a dat permisiunea să folosim furtunul de grădină pentru teleobiectivele care se uitau peste zid”, a spus el.

Liza și sora ei, Maria, aveau o mulțime de agenți de securitate, deoarece Taylor era în general protectoare cu privire la identitatea copiilor săi. Totuși, era imposibil să eviți toate camerele de luat vederi. În cele din urmă, Liza a crescut cu o aversiune față de lumina reflectoarelor.

A mers la o școală privată din Gstaad, Elveția, și, deși a încercat să joace în producții școlare, nu a avut succes. Cu toate acestea, Liza are un mic credit de actorie în filmul „Anne of the Thousand Days” din 1969.

Când a fost întrebată de un reporter, la vârsta de 12 ani, dacă vrea să calce pe urmele mamei sale, ea ar fi răspuns: „Actriță? Ugh.” Liza nu s-a folosit niciodată de faima părinților ei pentru a-și promova cariera sau pentru a beneficia de pe urma acesteia. În schimb, ea și-a urmat visele.

Deși nu a intrat în actorie, Liza a urmat o carieră creativă. A urmat cursurile Hornsey College of Art din Londra și Otis Institute din Los Angeles, iar după ce și-a terminat studiile în 1979, a început o carieră profesională ca sculptor.

Cum arată fiica lui Elizabeth Taylor

SURSĂ FOTO: PRO TV

Dragostea Lizei pentru cai i-a influențat munca și a început să lucreze la sculpturi ecvestre din bronz, primind comenzi private de la proprietarii unor campioni de curse de rasă pură.

A lucrat, de asemenea, la monumente, inclusiv un vițel în mărime naturală în bronz pentru satul Gstaad și o sculptură a unui câine de salvare în mărime naturală în memoria evenimentelor din 11 septembrie, realizată cu resturi de la World Trade Center.

În 2016, Liza și-a mutat atenția asupra faunei sălbatice africane, în special asupra elefanților din cadrul orfelinatului de elefanți din Africa de Sud, HERD. Trei ani mai târziu, a început să realizeze eșarfe de salvare cu modele de elefanți și gheparzi din lucrările de artă pe care le-a creat pentru expoziția From Line to Form: the Jabulani Elephants.

Profiturile ei, 100%, au mers direct la ajutorarea animalelor pe cale de dispariție din Africa de Sud, inclusiv a elefanților și gheparzilor, scrie AmoMama.

Ca adult, Liza preferă să stea departe de lumina reflectoarelor. Deși nu se știe sigur dacă mai locuiește în Hudson, Liza a trăit anterior înconjurată de animale într-o casă modestă, în ciuda bogăției familiei sale.

Recent Posts

Un adolescent de 14 ani a murit după ce a mâncat un singur chips picant. Ambalajul avertiza că provoacă „durere intensă”

Tragedie în America, unde un adolescent a murit după ce a mâncat un chips extrem…

37 de minute ago

Pensionarii care pot încasa până la 1.000 de lei în plus. Ce condiție trebuie să îndeplinească

Pensionarii care pot încasa până la 1.000 de lei în plus. Pensionarii și persoanele în…

o oră ago

Horoscop zilnic 17 mai. Certuri și discuții. Află care sunt zodiile care vor avea parte de dezamăgiri

Horoscop 17 mai 2024. Află care sunt predicțiile astrelor pentru toate semnele zodiacale, în materie…

2 ore ago

Psoriazis: Cauze, simptome și tratament

Psoriazis: este o boală inflamatorie cronică care afectează aproximativ 2% din populația generală. Deși încadrat…

2 ore ago

Vreme de coșmar în Italia, cu urmări și în România. Ploi și inundații fără precedent în ultimile secole

Alertă METEO: Vremea rea continuă în nordul Italiei, în special în regiunile Lombardia și Veneto.…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică