Sari la conținut

Vestea tristă a dimineții! A murit Lisa Marie Presley, fiica lui Elvis. Anunțul sfâșietor a fost făcut chiar de mama sa, Priscilla Presley

Vestea tristă a dimineții! Fiica lui Elvis Presley, Lisa Marie Presley a decedat la vârsta de 54 de ani, după ce a suferit un stop cardiac.

Anunțul decesului a fost făcut chiar de Priscilla Presley, fosta și singura soție a Regelui Rock&Roll.

Lisa Marie Presley, daughter of Elvis Presley, dead at 54 | CNN

A murit Lisa Marie Presley, fiica lui Elvis. Anunțul sfâșietor a fost făcut chiar de mama sa, Priscilla Presley

„Cu inima grea trebuie să împărtășesc vestea devastatoare că frumoasa mea fiică Lisa Marie ne-a părăsit. Ea a fost cea mai pasionată, puternică și iubitoare femeie pe care am cunoscut-o vreodată.

Solicităm confidențialitate în timp ce încercăm să facem față acestei pierderi profunde. Vă mulțumesc pentru dragoste și rugăciuni. În acest moment nu vor mai fi comentarii.”, a spus Priscilla Presley într-un comunicat.

Presley fusese dusă la spital din casa ei din Calabasas, California, după ce a suferit un stop cardiac.

Menajera ar fi fost cea care a găsit-o inconștientă în dormitorul său. Fostul său soț, Danny Keough, a efectuat manevre de resuscitare până la sosirea paramedicilor. Aceștia i-au administrat epinefrină care a ajutat-o să își recapete pulsul după care au transportat-o la spital.

Mama ei le-a cerut fanilor să se roage pentru aceasta, într-o declarație emisă atunci când știrea a apărut pentru prima dată, publicată de TMZ.

„Iubita mea fiică, Lisa Marie, a fost transportată de urgenţă la spital. Ea primeşte acum cele mai bune îngrijiri. Vă rugăm să o pomeniţi pe ea şi pe familia noastră în rugăciunile voastre. Simţim rugăciunile din întreaga lume şi cerem intimitate în acest moment”, a declarat mama Lisei Marie Presley.

TMZ a relatat că fiica lui Elvis Presley s-a simțit rău încă de dimineață, acuzând dureri mari de stomac, care au devenit din ce în ce mai intense. Sursele au precizat că nu ar fi fost vorba de o tentativă de sinucidere.

Lisa Marie Presley, fiica lui Elvis, de urgență la spital după ce a suferit un stop cardiac • Buna Ziua Iasi • BZI.ro

Este singura fiică a lui Elvis Presley

Artista a apărut alături de mama ei la ceremonia de decernare a premiilor Globurilor de Aur din Los Angeles cu două zile înainte de a fi spitalizată. În noaptea aceea, actorul Austin Butler a câștigat cel mai bun actor într-o dramă cinematografică pentru interpretarea sa în rolul Regelui, în filmul biografic al acestuia.

Născută în Memphis, Tennessee, în 1968, Presley este singurul copil al lui Elvis și Priscilla Presley. Când părinții ei au divorțat, Presley s-a mutat cu mama ei în Los Angeles, dar s-a întors la casa tatălui ei din Memphis, Graceland.

Fiica lui Elvis Presley, distrusă de durere. „Frumosul meu înger/ Te rog, aşteaptă-mă, iubirea mea”

Lisa Marie, devastată de moartea fiului său

Devastată de moartea singurului său fiu, Benjamin Keough, în vara anului 2020, Lisa Marie Presley a trăit doar pentru celelalte fiice ale sale, Riley Keough, Finley Lockwood și Harper Lockwood.

La patru luni după moartea acestuia, Lisa Marie Presley posta pe Instagram o fotografie cu Ben, cu un mesaj sfâșietor, în care îi cerea să o aștepte până va ajunge la el.

„Frumosul meu înger. Am venerat pământul pe care ai călcat, în această lume şi, acum, în Rai. Inima şi sufletul meu au plecat cu tine. Durerea de a nu fi cu tine în fiecare moment, în fiecare zi, este sufocantă.

Nu o să mai fiu niciodată la fel. Te rog, aşteaptă-mă, iubirea mea şi ţine-mă de mână în timp ce mai stau aici pentru a le proteja şi creşte pe surorile tale mai mici şi a-i fi alături lui Riley. Ştiu că ai vrea asta. La mulţi ani, băiatul meu drag. Ai fost prea bun pentru această lume”, a fost mesajul Lisei Marie.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel