Categories: Stil de viaţă

Un astrolog român avertizează asupra unui eveniment extrem de rar: „Ultima dată am experimentat acest episod în 1989/1990”

Un astrolog român avertizează asupra unui eveniment extrem de rar: „Ultima dată am experimentat acest episod în 1989/1990”.

Privite ca energii fundamentale, pozitivul Yang și negativul Yin sunt inseparabile și nu pot exista unul fără celalalt. Cele două forțe sunt complementare, fiind mereu într-o miscare fluidă de întrepătrundere.

Marii înțelepți chinezi au dezvăluit că, în natură nimic nu este numai Yin sau numai Yang ci orice ființă, lucru, fenomen le cuprinde, de fapt, pe amândouă în proporții diferite.

Cunoscutul astrolog Dan Ciubotaru, fost Președinte al Asociației Astrologilor din România între 2008 și 2016, semnalează un fenomen relativ rar, și anume o perioadă cu un exces de energie Yin, perioadă care va începe de mâine și va dura până pe 9 noiembrie.

Un astrolog român avertizează asupra unui eveniment extrem de rar

„În perioada menționată mai sus majoritatea planetelor și altor elemente astro importante (Soare, Mercur, Venus, Marte, Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun, Pluto, Lilith) sunt în semne Yin (Taur, Rac, Fecioară, Scorpion, Capricorn, Pești).

Este o perioadă relativ rară. Am făcut o analiză a perioadei 500 – 2091 și am găsit următorii ani în care această configurație s-a mai repetat: 1686, 1689, 1690, 1714, 1739, 1743, 1768, 1769 , 1773 ,1798 ,1852 ,1881, 1935, 1937 ,1965 ,1989 ,1990 ,2023 , 2049.

Ultima dată când am experimentat acest episod de exces Yin a fost în 1989/1990. Știm cu toții ce s-a întâmplat în perioada respectivă: căderea blocului comunist din Europa, invazia Kuweit-ului de către Iraq etc”, a scris astrologul român pe pagina de Facebook.

Aspectul Yin poate fi definit sub numele de feminitate ceea ce implică sensibilitate, receptivitate, pasivitate, sentimente durabile intuiție psihologică și inteligență analitică. În general energia de tip Yin predomină în cazul femeilor. Aceasta energie determină o persoană calmă, blândă , liniștită sensibilă cu foarte mare simț artistic.

Sfatul astrologului: gândiți-vă de 2 sau 3 ori înainte de a acționa

Dar cum se manifestă mai exact acest excesYin? În cazul dezechilibrelor de tip Yin, când există exces de energie de acest fel, persoana poate deveni indecisă, ușor de influențat, vicleană, invidioasă, cu tendința spre teamă și anxietate, și care intră ușor în panică.

La nivel astral, acest exces de energie Yin poate reprezenta un factor declanșator pentru evenimente violente, precum cel din decembrie 1989.

„Excesul de Yin duce la o atitudine mult mai emoțională, personală și reactivă. Oamenii tind să reacționeze și nu să acționeze. Diferența este că acțiunilor lor se bazează în principal pe ce s-a întâmplat și mai puțin pe ce doresc să se întâmple. Focusul nu este pe viitor ci mai mult pe a repara trecutul (sau răzbuna, vindeca etc.).

Acest aspect se manifestă atât la nivel global cât și la nivel personal. Nu este un fenomen de lungă durată dar reprezintă un factor declanșator al unor evenimente viitoare.

În 1989 această perioadă a avut loc în luna Noiembrie și știm ce a urmat în Decembrie. În 1990 perioada a avut loc în lunile Aprilie-Mai iar în August 1990 Iraq invadează Kuweit-ul. Puteți extinde căutarea și pentru ceilalți ani.

Sfatul meu: în această perioadă este indicat să ne gândim de 2 sau 3 ori înainte de a reacționa. Și atunci când o facem să ne întrebăm unde vrem să ajungem de fapt, care este obiectivul”, este mesajul lui Dan Ciubotaru.

Recent Posts

Legătura dintre pensiile din Pilonul II și prețul curentului electric. Puțini români știu acest lucru

Potrivit unei analize realizate de Ziarul Financiar, 6 din fiecare 10 lei investiţi de fondurile…

15 minute ago

5 surse de carbohidrați curați pentru a vă ajuta să vă construiți muculatura

Carbohidrații sunt principala sursă de combustibil a organismului. Funcția creierului, performanța sportivă și energia generală…

35 de minute ago

Un medic celebru dezvăluie pericolele din dietele de slăbit: Nu vă bucuraţi că slăbiţi 20 kg. Organismul suferă!

Un celebru medic chirurg atrage atenţia că nu există dietă de slăbire ideală şi, în…

o oră ago

STUDIU. Cum afectează creierul anestezia generală pentru operaţii

Oamenii de ştiinţă au noi date despre modul în care este afectat creierul de anestezia…

2 ore ago

„Camera cea mai mică”, o campanie în sprijinul copiilor născuţi prematur

Organizaţia Salvaţi Copiii România a lansat campania "Camera cea mai mică" privind dotarea unităţilor medicale…

2 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Transplant pulmonar