Categories: Ştiri sănătate

Doliu uriaș! Un celebru cântăreț a murit la doar 34 de ani

Aaron Carter, cântăreţ american de pop şi hip-hop, fratele mai mic al lui Nick Carter, de la Backstreet Boy, a murit sâmbătă, la vârsta de 34 de ani. Trupul fără suflare a fost găsit în cadă la reşedinţa sa din Lancaster, California.

Un celebru cântăreț a murit la doar 34 de ani

Un purtător de cuvânt al poliţiei contactat de AFP a declarat că o persoană decedată a fost descoperită la domiciliul cântăreţului sâmbătă dimineaţa, dar a refuzat să confirme identitatea acestei persoane.

Născut pe 7 decembrie 1987 în Tampa, Florida, Carter şi-a început cariera muzicală la vârsta de 7 ani, potrivit TMZ.

În urmă cu trei ani, Aaron Carter a mărturisit că suferă de mai multe boli psihice și că i-a fost prescris „Xanax, Seroquel, Gabapentină, Hydroxyzină, Trazadone și Omezprazol”.

La începutul acestui an, el a declarat pentru Daily Mail că vrea să nu mai fie văzut ca o „epavă”. „Nu sunt ceea ce unii încearcă să înfăţişeze”, a rugat el. „Dacă cineva vrea să mă numească epavă, atunci sunt un tren care a avut multe accidente şi a deraiat din mai multe motive”.

Artistul american şi-a început cariera muzicală ladoar 7 ani. Primul album a fost lansat doi ani mai târziu. „Aaron’s Party (Come Get It)” a fost vândut în trei milioane de exemplare în Statele Unite.

Aaron Carter a făcut turnee cu The Backstreet Boys şi Britney Spears. În 2001, albumul său „Oh Aaron”, în care cânta în duet cu fratele său Mick, a câştigat un disc de platină.

arter a participat la turnee cu The Backstreet Boys şi Britney Spears, cântând în deschiderea concertelor lor. În 2001, albumul lui „Oh Aaron”, unde cântă cu fratele său Mick, i-a adus un disc de platină.

Chiar dacă popularitatea sa s-a estompat cu vârsta, Carter a continuat să apară regulat în emisiuni televizate şi să lanseze cântece online. Dar viaţa sa privată tulbure, în special certurile pe bani între cei cinci fraţi, l-au transformat într-o pradă pentru tabloide, iar în 2011 a început o cură de dezintoxicare.

În 2013, având multe datorii fiscale, şi-a declarat falimentul. De asemenea, avusese multe probleme cu autorităţile, mai ales pentru deţinere de stupefiante şi conducere periculoasă.

Recent Posts

EL ar fi adevăratul iubit al Simonei Halep. Nu este cel despre care a scris deja toată presa

Simona Halep a publicat pe rețelele de socializare numeroase buchete de flori, ceea ce arată…

25 de minute ago

Vremea o ia razna la final de săptămână. Prognoza ANM s-a modificat

Vremea o ia razna de vineri, 17 mai. ANM a revizuit prognoza meteo și prevede…

55 de minute ago

Două planete aduc noroc și belșug pentru mai multe zodii. Zodia care poate să își îndeplinească o mare dorință până pe 31 Mai

Cristina Demetrescu vestește o perioadă favorabilă pentru câteva semne zodiacale. Dorințele cele mai mari se…

o oră ago

Aurul verde: infuzia antiinflamatoare ancestrală asiatică care este cheia tinereții

Printre curiozitățile pe care le ascunde ceaiul verde, una dintre cele mai frapante este faptul…

2 ore ago

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli de inimă în decurs de un an după naștere

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli cardiace. Există o creștere semnificativă a riscului de a…

2 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică