Categories: Ştiri sănătate

Un polițist îl desființează pe Culiță Sterp: Ar trebui să intri în pământ

Din cuprinsul articolului

Bogdan Bănică, președinte executiv al Sindicatului Național al Polițiștilor din România DECUS, îl desființează pe Culiță Sterp și spune că artistul nu realizează cât de norocos este că trăiește în România.

„Culiță, personajul cvasicunoscut în anumite medii, a zâmbit slinos, sarcastic, ofensator și ostentativ nu numai la adresa jurnaliștilor, ci și la a tuturor celor care (încă) respectă legea în țara asta.

Personajul Culiță nu realizează cât de norocos este de faptul că doar șansa a făcut ca un om nevinovat să nu intre în pământ din cauza inconștienței sale neasumate. Tu ar trebui să intri în pământ, Culiță, de rușine!

Personajul Culiță nu realizează cât de norocos este că trăiește în România, unde legile îi favorizează pe infractorii de teapa lui, în timp ce justiția românească încurajează, ba chiar instigă la modul cel mai concret posibil și pe alții din mediile de care vorbeam să comită asemenea fapte.

În alte țări cu apă caldă, personajul Culiță nu ar mai fi văzut lumina libertății ani la rând. În țara tuturor posibilităților, România, mr. Culiță își atrage „simpatii” prin glume de autobază rânjite grețos. Reține un lucru, mister: nu e cool să fii Culiță. E dezgustător!”, a spus Bogdan Bănică, președinte executiv al Sindicatului Național al Polițiștilor din România DECUS, potrivit DCnews.

Mesajul lui Culiță

Pentru că a primit multe critici în ultimele zile, Culiță Sterp a postat și un mesaj pe rețele sociale, asta înainte de ieșirea nervoasă pe care a avut-o la Tribunal.

„Poate am avut nevoie să fac asta ca viața să mă învețe o lecție foarte importantă din care îmi iau toate învățăturile. Mi-am promis mie că vor fi multe lucruri în viața mea care se vor schimba în bine pentru că asta a fost cea mai mare palmă pe care o putem primi de la viață.

Mulțumesc ca îmi sunteți alături, dar și pentru criticile pe care le-am primit. Chiar le-am meritat, au fost pe bună dreptate. Pot doar să vă promit că o să rămân același om și o să rămân cu toate lecțiile învățate pentru o viață mai bună pe viitor. Vă doresc tot ce-i mai bun și le mulțumesc celor care au fost lângă mine, dar și celor care m-au criticat. Au făcut-o pe bună dreptate”, a scris Culiță Sterp, pe rețelele sociale.

Recent Posts

Suntem din ce în ce mai nefericiți la locul de muncă. Tot mai mulți români se plâng de epuizare și stres

Suntem nefericiţi și neîmpliniți la locul de muncă! Cel puţin aceasta este concluzia la care…

9 minute ago

Vestea așteptată de toți pensionarii. CNPP a stabilit modelul OFICIAL al deciziei de recalculare

Modelul deciziei de calcul a pensiilor emis de CNPP. Din septembrie 2024, pensiile stabilite pe…

39 de minute ago

Alertă ANM: România, lovită de un nou ciclon. Sfârșit de lună cu ploi zilnice. Când se încălzește vremea

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), în următoarele 2-3 zile vom avea parte de vreme…

2 ore ago

Dacă faci asta în timp ce conduci, s-ar putea să fii un psihopat, spun oamenii de știință

Dacă faci asta în timp ce conduci, s-ar putea să fii un psihopat. Noi cercetări…

2 ore ago

Apar semafoarele cu patru culori: roșu, galben, verde și alb. Care este explicația

Nu peste mult timp am putea avea semafoare cu patru culori: roșu, galben, verde și…

3 ore ago

Citeste si: