luni, ianuarie 30, 2023

Bogdan Bănică, președinte executiv al Sindicatului Național al Polițiștilor din România DECUS, îl desființează pe Culiță Sterp și spune că artistul nu realizează cât de norocos este că trăiește în România.

„Culiță, personajul cvasicunoscut în anumite medii, a zâmbit slinos, sarcastic, ofensator și ostentativ nu numai la adresa jurnaliștilor, ci și la a tuturor celor care (încă) respectă legea în țara asta.

Te-ar mai interesa: Ce se petrece în corp dacă bei aceast suc în fieca...

Personajul Culiță nu realizează cât de norocos este de faptul că doar șansa a făcut ca un om nevinovat să nu intre în pământ din cauza inconștienței sale neasumate. Tu ar trebui să intri în pământ, Culiță, de rușine!

Personajul Culiță nu realizează cât de norocos este că trăiește în România, unde legile îi favorizează pe infractorii de teapa lui, în timp ce justiția românească încurajează, ba chiar instigă la modul cel mai concret posibil și pe alții din mediile de care vorbeam să comită asemenea fapte.

În alte țări cu apă caldă, personajul Culiță nu ar mai fi văzut lumina libertății ani la rând. În țara tuturor posibilităților, România, mr. Culiță își atrage „simpatii” prin glume de autobază rânjite grețos. Reține un lucru, mister: nu e cool să fii Culiță. E dezgustător!”, a spus Bogdan Bănică, președinte executiv al Sindicatului Național al Polițiștilor din România DECUS, potrivit DCnews.

Te-ar mai interesa: Pansament gastric natural. Acest ceai elimină arsu...


Mesajul lui Culiță

Pentru că a primit multe critici în ultimele zile, Culiță Sterp a postat și un mesaj pe rețele sociale, asta înainte de ieșirea nervoasă pe care a avut-o la Tribunal.

„Poate am avut nevoie să fac asta ca viața să mă învețe o lecție foarte importantă din care îmi iau toate învățăturile. Mi-am promis mie că vor fi multe lucruri în viața mea care se vor schimba în bine pentru că asta a fost cea mai mare palmă pe care o putem primi de la viață.

Te-ar mai interesa: Cele mai dificile zodii. Sunt imposibil de înțeles...

Mulțumesc ca îmi sunteți alături, dar și pentru criticile pe care le-am primit. Chiar le-am meritat, au fost pe bună dreptate. Pot doar să vă promit că o să rămân același om și o să rămân cu toate lecțiile învățate pentru o viață mai bună pe viitor. Vă doresc tot ce-i mai bun și le mulțumesc celor care au fost lângă mine, dar și celor care m-au criticat. Au făcut-o pe bună dreptate”, a scris Culiță Sterp, pe rețelele sociale.

Te-ar mai interesa: Medic român: Două semne care ar trebui să ne ridic...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private