Categories: Ştiri sănătate

Un spital privat de boli cardiovsculare oferă consultații și investigații gratuite vârstnicilor

Consultații cardiologice gratuite și investigații la un spital privat din București. Spitalul Privat de Boli Cardiovasculare Angiomedica – centrul de excelență medicală dedicat pacienților cu afecțiuni cardiovasculare și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 2 au demarat un proiect de prevenție și educație pentru sănătatea inimii, prin care și-au propus să vină în sprijinul beneficiarilor vârstnici aflați în evidența D.G.A.S.P.C.

Prin acest proiect, la un interval de două săptămâni, medici cardiologi și chirurgi varsculari și cardiovasculari de la Spitalul de Boli Cardiovasculare Angiomedica se deplasează pe toata perioada campaniei la două centre de zi de pe raza sectorului 2, pentru a evalua starea de sănătate a vârstnicilor și pentru a le vorbi acestora despre prevenție.

În cadrul centrelor, medicul cardiolog le oferă beneficiarilor informații medicale legate de prevenție, menite să le îmbunătățească calitatea vieții, le verifică tensiunea și le face recomandări după caz. Pentru investigații medicale mai complexe, vârstnicii sunt așteptați cu un bilet de trimitere, pe bază de programare, în cadrul Spitalului de Boli Cardiovasculare Angiomedica.

Proiectul se desfășoară până la sfârșitul acestui an

“După vârsta de 60 de ani este deosebit de important controlul medical periodic, în special controlul cardiovascular, pentru a trata și a preveni complicațiile. De aceea, ne-am gândit să venim în sprijinul vârstnicilor aflați în evidența D.G.A.S.P.C sector 2 și în categoria de risc”, a declarat d.na Cecilia Covrig, Președintele Consiliului de Administrație al Spitalului Angiomedica.

Cele mai solicitate servicii medicale de la Spitalul Privat de Boli Cardiovasculare Angiomedica sunt intervențiile minim-invazive precum: coronarografia, arteriografia, angioplastia, ablația, electrofiziologia și chirurgia vasculară.

“Sprijinim acest demers inițiat de Spitalul de Boli Cardiovasculare Angiomedica, tocmai pentru că vârstnicii noștri au nevoie de mai multă atenție, iar vizita unui medic cardiolog este bine-venită în centrele noastre. sănătatea este foarte importantă pentru fiecare dintre noi, de aceea am salutat acest parteneriat”, a declarat domnul Director Sebastian Stan, Direcția Strategii, Programe și Managementul Calității.

Proiectul educațional se va desfășura până la finalul anului 2022, iar în funcție de solicitările pacienților se va putea prelungi.

Recent Posts

Lucruri esențiale pe care oamenii nu le fac. Sunt vitale pentru sănătate

Elemente vitale pentru sănătate. Dr. Cezar, celebrul cardiolog, dezvăluie care sunt elementele vitale pentru sănătate.…

o oră ago

Pelagra

Ce este, cum se manifestă și de ce apare boala PELAGRA? Pelagra este boala cauzată…

2 ore ago

Regimul alimentar al pacientului cu diabet. Află dacă pot consuma cireșe

Regimul alimentar al pacientului cu diabet. Regimul diabeticilor este foarte important pentru controlul nivelului de zahăr…

2 ore ago

Horoscop 16 mai. Vărsător, trebuie să împărtășești energia ta minunată

Horoscop 16 mai. Astrologii au făcut previziuni pentru toate semnele: Prntru nativii din zodia Berbec…

3 ore ago

Vești noi despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Anunț de ultim moment de la Spitalul „Foişor”

Vești noi despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Anunț de ultim moment de…

3 ore ago

Medic român, despre o legumă-fruct ce nu trebuie să lipsească din meniul oricărei zile de vară: Are puține calorii

Medic român, despre o legumă-fruct ce nu trebuie să lipsească din meniul oricărei zile de…

4 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra