Categories: Ştiri sănătate

Un ucrainean își strigă durerea după ce soția și cei doi copii i-au fost omorâți în timp ce fugeau din țară: „Totul e greu de privit atunci când soția ta iubită zace într-o pungă neagră pe podea”

Un ucrainean își strigă durerea după ce soția și cei doi copii i-au fost omorâți în timp ce fugeau din țară: „Totul e greu de privit atunci când soția ta iubită zace într-o pungă neagră pe podea”.

Războiul din Ucraina scoate la iveală drame greu de asimilat. După ce forțele ruse au fost acuzate de autoritățile ucrainene că au bombardat o maternitate orașul din Mariupol, o altă atrocitate a fost făcută publică.

Un ucrainean își strigă durerea după ce soția și cei doi copii i-au fost omorâți în timp ce fugeau din țară

Un ucrainean a mărturisit că și-a pierdut soția și cei doi copii în urma atacurilor. Terbila veste a aflat-o din întâmplare, după ce a văzut o postare pe Twitter, în care apăreau trupurile lor neînsuflețite.

Soția și cei doi copii, de 9, respectiv 18 ani, au murit în Irpin, chiar în timp ce încercau să fugă din calea războiului. Tatiana Perebeinis avea 43 de ani. Femeia lucra în IT și nu a părăsit orașul mai devreme pentru a avea grijă de mama ei bolnavă. Au murit și copiii ei – fiica Alise, de 9 ani și băiatul Nikita, de 18 ani. Alături de ei a decedat și un bărbat alături de care călătoreau.

„Am recunoscut bagajul și așa mi-am dat seama. Întreaga lume ar trebui să știe ce se întâmplă aici. Întreaga mea familia a murit în ceea ce voi numiți operațiune specială, iar eu război. Puteți face ce vreți cu mine, nu mai am nimic de pierdut”, a spus bărbatul.

Serhiy spune că încercările prin care a trecut în ultimele zile seamănă cu un film de groază.

„Totul e greu de privit atunci când soția ta iubită zace într-o pungă neagră pe podea. Voi lupta pentru ei până la capăt. Mă voi asigura că va exista un verdit judecătoresc”, a mai spus el.

„Tetiana Perebyinis and her two children were killed near a bridge in Ukraine, a moment captured by Lynsey Addario, a New York Times photographer. This is their story.https://t.co/hnvrvLQ2pU

— The New York Times (@nytimes)” March 10, 2022

Volodimir Zelenski promite că îi va ucide pe „nenorociți”

La rândul său, Volodimir Zelenski a declarat că îi va ucide pe „toți nenorociții” care au distrus o familie cu doi copii, în timp ce erau evacuați dintr-o suburbie a Kievului.

„O familie a fost ucisă. Un bărbat, o femeie și doi copii. Chiar pe drum… Când tocmai încercau să fugă din oraș ca să scape. Intreaga familie. Câte astfel de familii au murit în Ucraina! Nu vom ierta, nu vom uita!”, a spus Zelenski.

Președintele Ucrainei a promis că îi va pedepsi pe toți cei care au ucis civili în timpului războiului.

„Îi vom pedepsi pe toți cei care au comis atrocități în acest război, pe pământul nostru. Vom găsi fiecare nenorocit care a tras în orașele noastre, în oamenii noștri, care a bombardat pământul nostru, care a lansat rachete sau care a dat ordin. Nu va exista linie. Nu va exista niciun loc liniștit pe acest Pământ pentru voi, cu excepția mormântului”, a continuat președintele ucrainean.

Recent Posts

Dr. Adina Alberts, despre planta biblică care poate vindeca orice, mai puțin MOARTEA: Să o luăm preventive. Este anticancerigen…

Dr. Adina Alberts, despre planta biblică. Cum să prevenim cancerul cu produse naturale. Sfaturile medicului…

13 minute ago

Horoscop 15 mai 2024. Berbec, nu te grăbi să dai un răspuns. Vărsător, te poți confrunta cu mici piedici

Horoscop 15 mai 2024. Nativii din zodia Berbec este sfătuită de astrologi să nu se…

44 de minute ago

Pensionarii care pot primi 1.400 lei de la stat. Când se dau banii și ce criterii trebuie să îndeplinească

Pensionarii care pot primi 1.400 lei de la stat. Când se dau banii și ce…

o oră ago

Medic român: Bolile de piele au un impact foarte mare

Bolnavii de cancer de piele au nevoie de consiliere psihologică pentru a face față emoțiilor…

2 ore ago

Cum se pregătesc oamenii de știință pentru o nouă pandemie: Protecție mai largă pentru omenire

Nou modul de protecție împotriva amenințărilor pandemice viitoare. oamenii de știință iau în considerare modul…

2 ore ago

Bucureștiul are un nou Spital de Stomatologie. Unde este situat și ce are în dotare unitatea medicală

Bucureștiul are acum un nou Spital de Stomatologie. Unitatea se află în sectorul 4.  Această…

3 ore ago

Citeste si: