Categories: Ştiri sănătate

Una dintre cele mai îndrăgite actrițe a anilor 90 se luptă cu o formă agresivă de cancer: „lupt să rămân în viață”

Probabil ați văzut cele mai recente postări ale lui Shannen Doherty despre cancerul ei de sân. Actrița nu s-a ferit niciodată să se arate așa cum este. Privită în timpul călătoriei sale de 6 ani cu cancerul de sân, Doherty se afișează în pat, cheală și cu nasul sângerând.

Doherty, acum în vârstă de 50 de ani, are cancer de sân în stadiul IV. În cei 6 ani de la diagnosticul ei din 2015, ea a fost neclintit de sinceră cu privire la cancerul ei. Și, deși fotografiile dure i-ar fi supărat pe unii dintre fanii ei, ele spun o poveste importantă.

„Este frumos? NU, dar este adevărat și speranța mea în a împărtăși este că toți devenim mai educați, mai familiarizați de cu cum arată cancerul”, a scris ea pe Instagram.

„Este o imagine care ne arată că femeile diagnosticate cu cancer de sân… pot avea zile bune și zile proaste”, spune Erin Roesch, MD, medic oncolog mamar la Clinica Cleveland, care nu a fost implicată în tratamentul lui Doherty.

Poate fi mai concis decât suntem obișnuiți să vedem de la o vedetă. Dar, arătând atât binele cât și răul, Doherty deschide o fereastră asupra realității din spatele panglicilor roz. Tratamentul cancerului de sân a parcurs un drum lung. S-ar putea să trăiești mai mult și mai bine decât femeile care au avut boala înaintea ta. Dar este încă foarte greu

Vedeta din „Beverly Hills 90210” a discutat despre sănătatea ei în timpul unui panou virtual pentru viitorul ei film „List of a Lifetime”, despre o femeie care a fost diagnosticată cu cancer de sân.

„Simt că am o responsabilitate în viața mea mai publică, pe care o separ de viața mea de actorie, să vorbesc despre cancer și, poate, să educ oamenii mai mult și să le spun oamenilor că oamenii cu stadiul 4 sunt foarte vii și foarte activi”, ea. spus conform publicației People. „Soțul meu spune că nu ai ști niciodată că am cancer. Nu mă plâng niciodată cu adevărat. Nu prea vorbesc despre asta. Face parte din viață în acest moment.”

 

Recent Posts

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli de inimă în decurs de un an după naștere

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli cardiace. Există o creștere semnificativă a riscului de a…

21 de minute ago

Un adolescent de 14 ani a murit după ce a mâncat un singur chips picant. Ambalajul avertiza că provoacă „durere intensă”

Tragedie în America, unde un adolescent a murit după ce a mâncat un chips extrem…

o oră ago

Pensionarii care pot încasa până la 1.000 de lei în plus. Ce condiție trebuie să îndeplinească

Pensionarii care pot încasa până la 1.000 de lei în plus. Pensionarii și persoanele în…

2 ore ago

Horoscop zilnic 17 mai. Certuri și discuții. Află care sunt zodiile care vor avea parte de dezamăgiri

Horoscop 17 mai 2024. Află care sunt predicțiile astrelor pentru toate semnele zodiacale, în materie…

2 ore ago

Psoriazis: Cauze, simptome și tratament

Psoriazis: este o boală inflamatorie cronică care afectează aproximativ 2% din populația generală. Deși încadrat…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică