luni, martie 27, 2023

Probabil ați văzut cele mai recente postări ale lui Shannen Doherty despre cancerul ei de sân. Actrița nu s-a ferit niciodată să se arate așa cum este. Privită în timpul călătoriei sale de 6 ani cu cancerul de sân, Doherty se afișează în pat, cheală și cu nasul sângerând.

Doherty, acum în vârstă de 50 de ani, are cancer de sân în stadiul IV. În cei 6 ani de la diagnosticul ei din 2015, ea a fost neclintit de sinceră cu privire la cancerul ei. Și, deși fotografiile dure i-ar fi supărat pe unii dintre fanii ei, ele spun o poveste importantă.

Te-ar mai interesa: Rolul ceaiului de păpădie în organism. Are capacit...

„Este frumos? NU, dar este adevărat și speranța mea în a împărtăși este că toți devenim mai educați, mai familiarizați de cu cum arată cancerul”, a scris ea pe Instagram.

„Este o imagine care ne arată că femeile diagnosticate cu cancer de sân… pot avea zile bune și zile proaste”, spune Erin Roesch, MD, medic oncolog mamar la Clinica Cleveland, care nu a fost implicată în tratamentul lui Doherty.

Poate fi mai concis decât suntem obișnuiți să vedem de la o vedetă. Dar, arătând atât binele cât și răul, Doherty deschide o fereastră asupra realității din spatele panglicilor roz. Tratamentul cancerului de sân a parcurs un drum lung. S-ar putea să trăiești mai mult și mai bine decât femeile care au avut boala înaintea ta. Dar este încă foarte greu

Te-ar mai interesa: Noua variantă de tuberculoză pune toată lumea pe j...

Vedeta din „Beverly Hills 90210” a discutat despre sănătatea ei în timpul unui panou virtual pentru viitorul ei film „List of a Lifetime”, despre o femeie care a fost diagnosticată cu cancer de sân.

„Simt că am o responsabilitate în viața mea mai publică, pe care o separ de viața mea de actorie, să vorbesc despre cancer și, poate, să educ oamenii mai mult și să le spun oamenilor că oamenii cu stadiul 4 sunt foarte vii și foarte activi”, ea. spus conform publicației People. „Soțul meu spune că nu ai ști niciodată că am cancer. Nu mă plâng niciodată cu adevărat. Nu prea vorbesc despre asta. Face parte din viață în acest moment.”

Te-ar mai interesa: Cum ne afectează stresul sănătatea mintală. Medic:...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private