Usturoiul în lapte tratează astmul, pneumonia, tuberculoza, afecțiunile inimii, insomnia, artrita, tusea și multe alte boli

De la tratarea răcelii la ameliorarea constipației: numeroasele beneficii ale laptelui de usturoi care stimulează imunitatea. Potrivit practicianului de ayurveda Dr Shyam VL, „Laptele de usturoi este un remediu foarte eficient menționat în Ayurveda pentru o varietate de afecțiuni precum sciatica, balonarea abdominală, constipația, durerile de spate, febra cronică și recurentă”.

Întăritorii imunității au devenit cuvântul la modă pentru pandemie. Dar știai că propria ta bucătărie este plină de ingrediente care te pot ajuta să îmbunătățești imunitatea, tratând și problemele sezoniere? Știm cu toții despre beneficiile minunate ale laptelui de turmeric, așa că astăzi suntem aici pentru a vă spune despre un alt remediu puternic pregătit acasă – laptele de usturoi. Da, ai citit bine!

Laptele de usturoi, care este bogat în compuși antiinflamatori  este cunoscut pentru a îndepărta problemele sezoniere și pentru a crește imunitatea.

De asemenea, se spune că scade colesterolul atunci când este consumat înainte de culcare și este chiar administrat mamelor care alăptează pentru a crește cantitatea de lapte matern.

Potrivit practicianului ayurvedic Dr Shyam VL, „Laptele de usturoi este un remediu foarte eficient menționat în Ayurveda pentru o varietate de afecțiuni precum sciatică, balonare abdominală, constipație, dureri de spate, febră cronică și recurentă.”

Potrivit doctorului Shyam, atât ingredientele active solubile în apă, cât și solubile în grăsimi sunt transferate în laptele care fierbe.

Ingrediente lapte de usturoi

  • 500 de ml de lapte
  • 10 catei de usturoi curatati si pisati
  • 2 sau 3 lingurite de zahar brun
  • 250 de ml de apa

Preparare si folosire

Pune apa si laptele intr-o oala. Adauga usturoiul si pune oala pe foc. Asteapta pana cand amestecul incepe sa fiarba. Flacara trebuie sa fie medie; nu te opri din amestecat, pana cand amestecul se evapora pana la jumatate. Strecoara si adauga zaharul. Bautura este gata pentru a fi servita!

Beneficii lapte de usturoi:

Astm – Consuma o cana din acest amestec in fiecare noapte, pentru a alina simptomele astmului.

Pneumonia – Vei trata cu succes pneumonia consumand cate o cana de lapte cu usturoi de trei ori pe zi.

Probleme cardiace – Laptele cu usturoi reduce in mod eficient nivelul colesterolului LDL, previne formarea chegurilor imbunatatind sistemul circulator. Daca prepari baututa cu lapte sarac in grasimi, el va fi si mai eficient in tratarea problemelor cardiace.

Artrita – Daca bei lapte cu usturoi in fiecare zi, vei reduce simptomele artritei, precum si inflamatiile si durerea.

Insomnia – Laptele cu usturoi te va ajuta sa scapi de insomnii, datorita compusilor din usturoi.

Tusea – In combinatie cu turmericul, aceasta bautura este grozava in tratarea tusei persistente. De aceea poti pregati lapte cu usturoi si turmeric pentru tratarea tusei. Usturoiul are puternice efecte antibacteriale, care reprezinta un remediu uimitor pentru tuse.

Daca adaugi putina miere, vei obtine un expectorant grozav, ca sa scapi de tuse.

Impotenta si sterilitate – Aceasta bautura este un remediu excelent pentru impotenta si sterilitate. Tot ce trebuie sa faci este sa-l consumi regulat!

Sciatica – Aceasta bautura este cunoscuta ca fiind un remediu destul de bun pentru tratarea nervului sciatic. Consumul acestui remediu pentru o perioada mai lunga te va ajuta sa reduci durerea cu succes.

Recent Posts

Previziunea lui Carmen Harra pentru Florin Piersic: El este codificat cu cifra 11

Carmen Harra și-a exprimat în mod public sprijinul pentru Florin Piersic. Deși marele actor este…

9 minute ago

Andrei Caramitru: „Dacă tu iei mai puțin de 1.500 de euro net, e doar eșecul tău”

Un renumit economist român a declanșat furia opiniei publice imediat după ce a susținut că…

38 de minute ago

Zodia care va avea o cumpănă până pe 17 Mai. Apare o situație bulversantă

Mihai Voropchievici susține că o zodie se va confrunta cu probleme, pe când alți nativi…

o oră ago

Românii care primesc cei mai mulți bani la pensie după recalculare. Trebuie să fi muncit în aceste domenii

Simona Bucura-Oprescu, ministrul Muncii, a adus clarificări referitoare la criteriile în funcție de care unii…

2 ore ago

”Trăiește și învață + Învață să trăiești ”, campanie Euromelanoma. Program suport oferit de către SRD pentru pacienții cu cancer de piele

Intrat în tradiția marilor campanii internaționale de prevenție medicală, proiectul grupului Euromelanoma privind aspectele de…

2 ore ago

Preotul mort operat de profesorul Mircea Beuran. Caz uluitor: „La 3-4 zile după operaţie, a deschis ochii şi a început să vorbească cu noi”

De-a lungul a patru decenii, prin mâna și bisturiul chirurgului Mircea Beuran au trecut nenumărate…

2 ore ago

Citeste si: