Sari la conținut

Băutura care crește imunitatea și previne accidentele vasculare. Rețetă veche: Se făcea la mănăstiri

Din cuprinsul articolului

Prezentă în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a oferit rețeta unei băuturi vechi, care se făcea la mânăstiri. Potrivit spuselor sale, crește imunitatea și previne accidentele vasculare.

„Am un leac foarte interesant şi m-am gândit de foarte multe ori dacă să îl dau sau nu. Şi m-am gândit totuşi să îl dau. Sunt foarte mulţi oameni care cresc albine şi produc miere. Şi ei ştiu, cei care au stupi, că în stup mor albine. Unele mor în mod natural.

Albinele de toamnă, cele care au murit toamna. Vara au strâns tot felul de polen, de la fiecare floare şi aceste albine se pot strânge.

Le lăsăm să se usuce bine, le dăm prin maşina de râşnit sau le putem pune într-un bol şi le strivim cu mojarul. Apoi punem o lingură de praf de albine, la jumătate de litru de vodcă sau un alcool nu mai tare de 40 de grade. Fie că avem o pălincă bună, dar nu cu ţuică mai slabă de 40 de grade. Le lăsăm două săptămâni la întuneric. Din când în când mai agităm.

Se pune în sticlă de sticlă, nu în plastic. Şi începem să luăm câte 15-20 de picături, de trei ori pe zi, după masă la o jumătate de oră.

Întăreşte vasele de sânge prevenind accidentele vasculare, vindecă adenomul hipofizal, frigiditatea şi prostata. Şi ridică imunitatea organismului.

E foarte veche, se făcea la mănăstiri.

Faceţi această tinctură cum e tinctura de propolis”, a explicat Lidia Fecioru.

Planta care curăță vasele de sânge

În altă ediție, Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a dezvăluit cum se prepară o băutura miraculoasă care curăță vasele de sânge. Se ia câte o lingură după fiecare masă.

100 de grame de seminţe de mărar, două linguri de rădăcină de valeriană pisată, doi litri de apă fierbinte şi două linguri de miere.

Punem într-un borcan seminţele de mărar, apoi punem cele două linguri de rădăcină de valeriană, pe care o măcinăm înainte, turnăm cei doi litri de apă, lăsăm să scadă până la temperatura de 40 de grade şi abia atunci punem cele două linguri de miere.

Se foloseşte pentru curăţarea vaselor de sânge.

După ce am pus toate ingredientele, se înveleşte borcanul şi îl lăsăm o zi întreagă. Apoi se ia câte o lingură după fiecare masă, timp de 20 de zile, apoi zece zile pauză şi se mai face o tură de 20 de zile.

Câte o lingură de trei ori pe zi după masă. E foarte bună pentru vasele de sânge, a spus Lidia Fecioru la Antena3.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel