Categories: Ştiri sănătate

Vestea tristă a zilei. A murit actorul Bogdan Stanoevici! Peste 10 zile ar fi împlinit 63 de ani

Vestea tristă a zilei. A murit actorul Bogdan Stanoevici! Peste 10 zile ar fi împlinit 63 de ani.

După o lungă suferință, fost ministru pentru românii de pretutindeni a murit la vârsta de 62 de ani, în această dimineață, doar cu 10 zile înaintea împlinirii de 63 de ani. Din nefericire, Bogdan Stanoevici a fost internat la Spitalul „Sfântul Pantelimon” din Capitală infectat cu SARS-CoV2, pe 16 decembrie. La distanță de doar două zile, acesta era dus la Terapie Intensivă în stare gravă.

În prezent Stanoevici se afla internat la Institutul Inimii. Acolo viața fostului ministru era în mâinile echipei coordonate de prof. dr. Șerban Bubenek. Cunoscutul actor și om politic a fost trecut pe oxigenare extracorporală. Este vorba de o intervenție delicată, realizată prin procedura ECMO, în scopul de a-i pune plămânii în repaos total pentru o perioadă de 7-15 zile. Plămânii actorului erau afectați aproape integral, iar medicii l-au operat de urgență pentru a-l stabiliza. Chiar și în aceste condiții, medicii erau rezervați în privința sa.

Fostul ministru al Diasporei nu suporta masca de protecție

Este cunoscut faptul că Bogdan Stanoevici nu a fost de acord cu măsurile de prevenție anti-covid. La începutul lunii noiembrie, actorul declara că nu poartă mască de protecție împotriva infecției cu coronavirus pentru că este ”sănătos”. Deși afirma că și-a făcut lunar testul anti-COVID, iar toate au ieșit negative.

„Pentru a evita speculaţiile ulterioare şi atacurile inutile, vă spun eu acum. Faptul că nu port mască este în primul rând pentru că sunt sănătos. Şi aici îl citez pe ministrul Sănătăţii, care a spus că masca o poartă oamenii bolnavi, oamenii sănătoşi nu o poartă.

Am făcut în fiecare lună câte un test, din motive diferite. Toate negative. Pe de altă parte, am purtat-o acolo unde eram obligat să o fac, pentru că eu sunt un respectuos al legii şi mi-a ieşit un herpes. Îmi pare foarte rău că vă dau din casă, dar în momentul în care aş pune mască s-ar produce o infecţie şi chiar nu am timp de infecţii în acest moment”, declara Bogdan Stanoevici, potrivit Agerpres.

Adina Alberts. „A învins COVID-ul dar s-a pricopsit cu un germene intraspitalicesc”

În decembrie, medicul Adina Alberts declara că Bogdan Stanoevici a învins Covid-ul, dar „s-a pricopsit cu un germene intraspitalicesc”. Dr. Alberts atrăgea atenția că actorul ar fi putut fi salvat printr-o operație simplă.

„Vă spuneam, acum 2 zile, despre cunoscutul actor și om politic Bogdan Stanoevici, că este într-o cumpană a vieții lui. A învins COVID-ul dar s-a pricopsit cu un germene intraspitalicesc, Clostridium difficilae. Această bacterie atacă flora intestinală normală.
“Boala asociată cu Clostridium difficilae reprezintă un spectru de afecțiuni variind de la diaree ușoară la o colită mai severă cu megacolon toxic sau intestin perforat, care pot duce la sepsis și moarte. Semnele și simptomele pot include scaune frecvente, dureri abdominale și crampe, greață, febră, deshidratare, oboseală și număr mare de leucocite (leucocitoză).”
sursa: reginamaria.ro
*
Tratamentul pentru aceasta infecție, recunoscut peste tot în lume ca fiind cu adevărat eficient, este TRANSPLANTUL DE MATERII FECALE!
Da, ați auzit bine!
Este o procedură relativ ușor de efectuat. Trebuie să existe un donator tânăr, sănătos, cu o floră intestinală perfect echilibrată!”, spunea dr. Adina Alberts.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Recent Posts

Cât primește pensie la recalculare un român care a muncit 27 de ani în România și 7 ani în Italia

Un pensionar a fost șocat să afle că, după 27 de ani de muncă în…

12 minute ago

La Cluj Napoca, când toată lumea nu mai credea, au fost inaugurate lucrările de construcție

La Cluj Napoca, când toată lumea nu mai credea, au fost inaugurate lucrările de construcție…

30 de minute ago

Motivul neobișnuit pentru care Meghan Markle își ascunde picioarele. Poartă mereu rochii sau fuste care par prea lungi pentru înălțimea ei

De ce își ascunde Meghan Markle picioarele? Ducesa de Sussex poartă adesea haine prea lungi…

46 de minute ago

Situație alarmantă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Județean Giurgiu

Situație alarmantă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Județean Giurgiu. Pacienții care au nevoie…

50 de minute ago

Alertă meteo: Un ciclon devastator urmează să lovească România, după ce a făcut ravagii în țările prin care a trecut

Alertă meteo. Un ciclon puternic se apropie de România, aducând cu el ploi torențiale, descărcări…

o oră ago

Când sunt necesare suplimente pentru echilibrarea hormonală în premenopauză

Premenopauza le aduce femeilor multe transformări hormonale și provocări, care le influențează starea de bine,…

2 ore ago

Citeste si: