Sari la conținut

Vestea tristă a zilei. A murit actorul Bogdan Stanoevici! Peste 10 zile ar fi împlinit 63 de ani

stanoevici

Vestea tristă a zilei. A murit actorul Bogdan Stanoevici! Peste 10 zile ar fi împlinit 63 de ani.

După o lungă suferință, fost ministru pentru românii de pretutindeni a murit la vârsta de 62 de ani, în această dimineață, doar cu 10 zile înaintea împlinirii de 63 de ani. Din nefericire, Bogdan Stanoevici a fost internat la Spitalul „Sfântul Pantelimon” din Capitală infectat cu SARS-CoV2, pe 16 decembrie. La distanță de doar două zile, acesta era dus la Terapie Intensivă în stare gravă.

În prezent Stanoevici se afla internat la Institutul Inimii. Acolo viața fostului ministru era în mâinile echipei coordonate de prof. dr. Șerban Bubenek. Cunoscutul actor și om politic a fost trecut pe oxigenare extracorporală. Este vorba de o intervenție delicată, realizată prin procedura ECMO, în scopul de a-i pune plămânii în repaos total pentru o perioadă de 7-15 zile. Plămânii actorului erau afectați aproape integral, iar medicii l-au operat de urgență pentru a-l stabiliza. Chiar și în aceste condiții, medicii erau rezervați în privința sa.

Fostul ministru al Diasporei nu suporta masca de protecție

Este cunoscut faptul că Bogdan Stanoevici nu a fost de acord cu măsurile de prevenție anti-covid. La începutul lunii noiembrie, actorul declara că nu poartă mască de protecție împotriva infecției cu coronavirus pentru că este ”sănătos”. Deși afirma că și-a făcut lunar testul anti-COVID, iar toate au ieșit negative.

„Pentru a evita speculaţiile ulterioare şi atacurile inutile, vă spun eu acum. Faptul că nu port mască este în primul rând pentru că sunt sănătos. Şi aici îl citez pe ministrul Sănătăţii, care a spus că masca o poartă oamenii bolnavi, oamenii sănătoşi nu o poartă.

Am făcut în fiecare lună câte un test, din motive diferite. Toate negative. Pe de altă parte, am purtat-o acolo unde eram obligat să o fac, pentru că eu sunt un respectuos al legii şi mi-a ieşit un herpes. Îmi pare foarte rău că vă dau din casă, dar în momentul în care aş pune mască s-ar produce o infecţie şi chiar nu am timp de infecţii în acest moment”, declara Bogdan Stanoevici, potrivit Agerpres.

Adina Alberts. „A învins COVID-ul dar s-a pricopsit cu un germene intraspitalicesc”

În decembrie, medicul Adina Alberts declara că Bogdan Stanoevici a învins Covid-ul, dar „s-a pricopsit cu un germene intraspitalicesc”. Dr. Alberts atrăgea atenția că actorul ar fi putut fi salvat printr-o operație simplă.

„Vă spuneam, acum 2 zile, despre cunoscutul actor și om politic Bogdan Stanoevici, că este într-o cumpană a vieții lui. A învins COVID-ul dar s-a pricopsit cu un germene intraspitalicesc, Clostridium difficilae. Această bacterie atacă flora intestinală normală.
“Boala asociată cu Clostridium difficilae reprezintă un spectru de afecțiuni variind de la diaree ușoară la o colită mai severă cu megacolon toxic sau intestin perforat, care pot duce la sepsis și moarte. Semnele și simptomele pot include scaune frecvente, dureri abdominale și crampe, greață, febră, deshidratare, oboseală și număr mare de leucocite (leucocitoză).”
sursa: reginamaria.ro
*
Tratamentul pentru aceasta infecție, recunoscut peste tot în lume ca fiind cu adevărat eficient, este TRANSPLANTUL DE MATERII FECALE!
Da, ați auzit bine!
Este o procedură relativ ușor de efectuat. Trebuie să existe un donator tânăr, sănătos, cu o floră intestinală perfect echilibrată!”, spunea dr. Adina Alberts.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel