Categories: Stil de viaţă

Viorica de la Clejani a slăbit enorm cu o licoare-minune! Băutura este preparată din 4 INGREDIENTE

Viorica de la Clejani a slăbit enorm cu o licoare-minune! Artista a dezvăluit cum se prepară băutura cu care a reușit să topească kilogramele nedorite.

Îndrăgita artistă a slăbit foarte mult în ultimii ani și mulți sunt curioși să afle care este secretul său. Băutura este alcătuită din câteva legume naturale.

Pentru că a avut anumite probleme de sănătate și nu s-a simțit foarte bine, artista a hotărât că este timpul să facă o schimbare în viața sa.

Viorica de la Clejani a renunțat la alimentele nesănătoase și a început să bea o licioare minune, preparată din 4 legume naturale.

„În ultima perioada nu m-am simțit prea bine și a trebuit să iau niște masuri radicale. Am avut transaminazele mărite.

A trebuit să consum mai multe fructe, ceea ce eu nu prea mâncam. Am auzit și eu de acea sfecla roșie, un mar, morcov, țelină. Și de nu am băut la suc din acesta.

Nu urmez niciun tratament, doar am schimbat puțin alimentația din viață mea. Ioniță nu știa că eu coboram la ora 2 noaptea și rupeam frigiderul în două”, a declarat Viorica de la Clejani, potrivit DCmedical.

2021, AN GREU PENTRU VIORICA ȘI IONIȚĂ DE LA CLEJANI

Anul 2021 a fost unul dificil pentru Clejani. Pe lângă scandalurile în care a fost implicat fiul lor, Fulgy, Viorica a făcut o formă gravă de Covid-19.

”De la sfârșitul lunii august ea a avut anumite simptome, pe care le-a tratat ca pe o răceală obișnuită. Înainte de spitalizare tușea și tușea cam tare.

Trei zile înainte de spitalizare se simțea foarte, foarte rău. Am chemat o ambulanță iar doctorul a tratat-o de pneumonie, iar după trei zile de la tratament se simțea și mai rău.

Am luat-o cu forța și am mers la o clinică să i se facă o radiografie pulmonară. Pneumonia de la Covid se tratează altfel.

Cât am stat trei ore la intrare la Matei Balș, am văzut cinci oameni morți transportați în saci”, a declarat Ioniță de la Clejani într-o altă emisiune televizată la ProTV.

Viorica de la Clejani a fost externată din spital la sfârșitul lunii septembrie, după ce a fost bolnavă de Covid-19. Anunțul a fost făcut prin intermediul unei rețea de socializare.

”Doamne, îți mulțumesc din suflet că m-ai adus acasă lângă familia mea și lângă cățeii mei, la căsuța mea…Off, tare bine e să fii sănătos! Iubiți-vă! Respectați-vă! Fiți fericiți, că într-o secundă vă duceți… când nici nu vă gândiți. Cel mai urât lucru este să fii o legumă la pat. Urăsc lucrul ăsta. Să avem sănătate cu toții că vin vremuri grele!”, a susținut Viorica de la Clejani.

Recent Posts

Pensionarii care pot încasa până la 1.000 de lei în plus. Ce condiție trebuie să îndeplinească

Pensionarii care pot încasa până la 1.000 de lei în plus. Pensionarii și persoanele în…

23 de minute ago

Horoscop zilnic 17 mai. Certuri și discuții. Află care sunt zodiile care vor avea parte de dezamăgiri

Horoscop 17 mai 2024. Află care sunt predicțiile astrelor pentru toate semnele zodiacale, în materie…

53 de minute ago

Psoriazis: Cauze, simptome și tratament

Psoriazis: este o boală inflamatorie cronică care afectează aproximativ 2% din populația generală. Deși încadrat…

o oră ago

Vreme de coșmar în Italia, cu urmări și în România. Ploi și inundații fără precedent în ultimile secole

Alertă METEO: Vremea rea continuă în nordul Italiei, în special în regiunile Lombardia și Veneto.…

2 ore ago

Peste 100.000 de pachete de pâine cu resturi de șobolani au fost retrase de pe piață

Peste 100.000 de pachete de pâine feliată retrase de pe piață. În orice țară, siguranța…

2 ore ago

Medic plasat în arest la domiciliu, după ce ar fi uitat o compresă în corpul unei paciente operate. Femeia a murit de septicemie

Un medic de la Institutul Oncologic din Bucureşti cercetat pentru ucidere din culpă, după ce…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică