Sari la conținut

Viorica de la Clejani a slăbit enorm cu o licoare-minune! Băutura este preparată din 4 INGREDIENTE

Viorica de la Clejani a slăbit enorm cu o licoare-minune! Artista a dezvăluit cum se prepară băutura cu care a reușit să topească kilogramele nedorite.

Îndrăgita artistă a slăbit foarte mult în ultimii ani și mulți sunt curioși să afle care este secretul său. Băutura este alcătuită din câteva legume naturale.

Pentru că a avut anumite probleme de sănătate și nu s-a simțit foarte bine, artista a hotărât că este timpul să facă o schimbare în viața sa.

Viorica de la Clejani a renunțat la alimentele nesănătoase și a început să bea o licioare minune, preparată din 4 legume naturale.

„În ultima perioada nu m-am simțit prea bine și a trebuit să iau niște masuri radicale. Am avut transaminazele mărite.

A trebuit să consum mai multe fructe, ceea ce eu nu prea mâncam. Am auzit și eu de acea sfecla roșie, un mar, morcov, țelină. Și de nu am băut la suc din acesta.

Nu urmez niciun tratament, doar am schimbat puțin alimentația din viață mea. Ioniță nu știa că eu coboram la ora 2 noaptea și rupeam frigiderul în două”, a declarat Viorica de la Clejani, potrivit DCmedical.

2021, AN GREU PENTRU VIORICA ȘI IONIȚĂ DE LA CLEJANI

Anul 2021 a fost unul dificil pentru Clejani. Pe lângă scandalurile în care a fost implicat fiul lor, Fulgy, Viorica a făcut o formă gravă de Covid-19.

”De la sfârșitul lunii august ea a avut anumite simptome, pe care le-a tratat ca pe o răceală obișnuită. Înainte de spitalizare tușea și tușea cam tare.

Trei zile înainte de spitalizare se simțea foarte, foarte rău. Am chemat o ambulanță iar doctorul a tratat-o de pneumonie, iar după trei zile de la tratament se simțea și mai rău.

Am luat-o cu forța și am mers la o clinică să i se facă o radiografie pulmonară. Pneumonia de la Covid se tratează altfel.

Cât am stat trei ore la intrare la Matei Balș, am văzut cinci oameni morți transportați în saci”, a declarat Ioniță de la Clejani într-o altă emisiune televizată la ProTV.

Viorica de la Clejani a fost externată din spital la sfârșitul lunii septembrie, după ce a fost bolnavă de Covid-19. Anunțul a fost făcut prin intermediul unei rețea de socializare.

”Doamne, îți mulțumesc din suflet că m-ai adus acasă lângă familia mea și lângă cățeii mei, la căsuța mea…Off, tare bine e să fii sănătos! Iubiți-vă! Respectați-vă! Fiți fericiți, că într-o secundă vă duceți… când nici nu vă gândiți. Cel mai urât lucru este să fii o legumă la pat. Urăsc lucrul ăsta. Să avem sănătate cu toții că vin vremuri grele!”, a susținut Viorica de la Clejani.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.