Categories: Stil de viaţă

Vitamina cu efect de botox. O femeie de aproape 70 de ani spune că o folosește zilnic și tenul ei arată perfect

Din cuprinsul articolului

Vitamina cu efect de botox. Un youtuber de aproape 70 de ani are o piele aparent impecabilă, a vorbit într-unul dintre filmulețele pe care le postează online, despre rutina sa de îngrijire a pielii, adresându-se persoanelor care au acuzat-o că are botox.

„Am 68 de ani. Nu pot, din motive medicale, să-mi fac vreodată injectări cu botox, acid hialuronic sau operații estetice. Deci, depind de rutina de îngrijire a pielii,” a explicat ea, potrivit thesun. 

În subtitrarea videoclipului ei, femeia a scris că suferă de boala Chron, o afecțiune a tractului digestiv.

Melissa a povestit apoi exact cum a avut grijă de pielea ei de-a lungul anilor și ce soluții au ajutat-o să își mențină pielea tânără.

Vitamina A are efect de botox

„Am folosit Retin-A sau Tretinoin din 1987 sau 1988, adică vitamina A,” a menționat Melissa.

Potrivit Societății Americane a Chirurgilor Plasticieni, tratamentul topic cu vitamina A îmbunătățește aspectul cosmetic al pielii, dar ajută și la tratarea unor probleme funcționale ale pielii, cum ar fi acneea și afecțiunile precanceroase, cum ar fi keratozele actinice.

Melissa a spus că a început să folosească sistemul Obagi Nu Derm câțiva ani mai târziu, dar acum folosește doar două dintre produsele lor.

Marca de îngrijire a pielii Obaji NU Derm oferă tratamente pentru piele care necesită prescripție medicală menite să uniformizeze nuanța pielii și să ajute la tratarea hiperpigmentării, a melasmei și a petelor de la soare. De asemenea, aceste produse ajută pielea să apară mai plină și să-și îmbunătățească laxitatea.

APT Medical Aesthetics a remarcat că „laxitatea pielii apare atunci când pielea își pierde fermitatea și structura și devine slăbită și începe să se lase”, un semn comun al îmbătrânirii.

Melissa a explicat că unul dintre ingredientele de bază ale mărcii este hidrochinona, un agent topic folosit special pentru a viza hiperpigmentarea.

De asemenea, ea a precizat că folosește un ser cu vitamina C, deși nu a numit produsul specific.

Și, în cele din urmă, Melissa a spus că evită să folosească creme hidratante, care pare să fie păcatul principal de îngrijire a pielii pentru majoritatea dermatologilor moderni.

„Nu hidratez, îmi las pielea să se decojească după ce se usucă inițial, apoi faptul că nu folosesc cremă hidratantă determină organismul să producă colagen”, a explicat ea.

Recent Posts

Fenomen îngrijorător. Rata cancerelor de colon a crescut cu 500% la această categorie de vârstă

Cazurile de cancer de colon sunt tot mai frecvente la adulții tineri, însă datele recente…

28 de minute ago

Românii au strâns o sumă record la Pilonul II de pensii. Cât are fiecare, în medie

Românii au strâns o sumă record la Pilonul II de pensii.Românii au reușit să acumuleze…

57 de minute ago

Cercetător român: Acest fruct dizolvă și elimină acidul uric

Fructul care dizvolvă acidul uric și menține ficatul sănătos, recomandat de un cercetător român. E…

o oră ago

Pesionarii ale căror pensii se recalculează de două ori. Şeful Casei de Pensii: „Vor beneficia de încă o altă creștere opțională”

Pensii recalculate de două ori. Daniel Baciu, șeful Casei Naționale de Pensii, a detaliat schimbările…

2 ore ago

Citeste si: