Vrea ca statul să-i plătească operația de micșorare a sânilor. Cum arată femeia cu bustul de 12 kilograme

Vrea ca statul să-i plătească operația de micșorare de sâni. Cum arată femeia cu bustul de 12 kilograme.

După câte se pare, nu întotdeauna un piept mai voluminos este și o mare binecuvântare. Este și cazul englezoaicei Lyndsey Nurse, în vârstă de 35 de ani, care vrea cu disperare să se supună unei operații de micșorare a sânilor. Bustul ei cântărește 12 kilograme și se pare că încă este „în creștere”!

Încă din adolescență britanica a avut un bust generos, dar a observat că mărimea este în continuă creștere. Timpul a trecut și britanica a realizat că zona pieptului are un volum de aproximativ 36 de litri, echivalentul a 14 pungi de zahăr!

Vrea ca statul să-i plătească operația de micșorare a sânilor. „Trebuie să îmi fac igiena pieptului de trei ori pe zi ca să previn infecția”

Potrivit DailyMail, Lindsey Nurse, care locuiește în Swindon, are mari probleme de sănătate din cauza sânilor prea mari. În urmă cu doi ani, britanica avea propria afacere de care se ocupa în fiecare zi. Acum însă, fiindcă a ajuns la dureri cronice de spate, abia dacă mai poate face treburile casnice.

„Bustul meu a continuat să crească și, de la an la an, am o altă cupă la sutien și o altă mărime. Așa mi-am dat seama că nu se oprește din crescut și că trebuie să iau măsuri. Atunci când merg, stau cocoșată din cauza celor 12 kilograme pe care le port. Mă dor șoldurile și spatele mereu.

Nu am mai fost capabilă să muncesc de mai bine de doi ani și m-am săturat de această situație. Trebuie să îmi fac igiena pieptului de trei ori pe zi ca să previn infecția și să mă asigur că folosesc multă pudră de talc. Nu pot alerga și nici nu pot face vreun exercițiu de sport”, adeclarat aceasta pentru sursa citată.

 

Femeia dă 50 de lire sterline pe un sutien

Mai mult de atât, Lyndsey Nurse spune că se simte respingătoare și acesta este motivul pentru care nu poate avea o relație. Femeia își dorește cu ardoare să aibă o viață normală. Prin urmare, aceasta a cerut statului britanic să-i deconteze o operație de micșorare a bustului, dar solicitarea a fost respinsă.

Deși poartă mărimea 14, femeia susține că este nevoită să își ia haine de mărimea 22, pentru a se putea închide la bluze. Găsirea unui sutien potrivit e o adevărată provocare, motiv pentru care a început să și le confecționeze singură, din prosoape de mici dimensiuni.

„Medicii nu înțeleg de ce vreau să recurg la o astfel de intervenție, dar sunt disperată. Un sutien făcut la comandă pe mărimea mea costă peste 50 de lire sterline și nu-mi pot permite acest lucru. Vreau ca cererea mea să fie luată în serios, ca să am o viață normală, fără durere. Nu mai vreau să car o asemenea greutate.

Vreau doar ca NHS să mă ia în serios și să-și dea seama de efectul pe care l-a avut acest lucru asupra vieții mele. Dacă obțin o reducere a sânilor, s-ar putea preveni apariția mai multor dureri, dar cred că multe dintre pagube au fost deja cauzate”, a mai spus femeia.

Recent Posts

”Trăiește și învață + Învață să trăiești ”, campanie Euromelanoma. Program suport oferit de către SRD pentru pacienții cu cancer de piele

Intrat în tradiția marilor campanii internaționale de prevenție medicală, proiectul grupului Euromelanoma privind aspectele de…

7 minute ago

Preotul mort operat de profesorul Mircea Beuran. Caz uluitor: „La 3-4 zile după operaţie, a deschis ochii şi a început să vorbească cu noi”

De-a lungul a patru decenii, prin mâna și bisturiul chirurgului Mircea Beuran au trecut nenumărate…

27 de minute ago

50% din sporurile bugetarilor vor fi tăiate. De ce ia Guvernul această decizie?

Guvernul a decis să taie 50% din sporurile funcționarilor publici, o măsură radicală care urmărește…

56 de minute ago

Zodia cu probleme mari pe a cincea casă! Vin situații dureroase

Mariana Cojocaru susține că o singură zodie întâmpină ceva probleme în această perioadă a anului.…

o oră ago

De ce e mai sănătoasă cafeaua cu lapte. Are un efect uimitor

Datorită combinației dintre proteinele și antioxidanții pe care o conține, cafeaua cu lapte poate avea…

2 ore ago

Cum se recalculează pensiile. CNNP a publicat procedura exactă

Casa Națională de Pensii Publice (CNPP) a emis formularele pentru recalcularea pensiilor, care va avea…

2 ore ago

Citeste si: