Sari la conținut

Grăsimea de pe șolduri poate fi eliminată simplu. 5 soluții la îndemâna oricui

Grăsimea de pe șolduri îți dă bătăi de cap. Nu știi ce să faci ca să o elimini repede și pentru totdeauna. Ai citit tot ce se poate despre cum să dai jos aripioarele. Specialistul în masaj cu bambus, Dan Bujor vine cu 5 soluții la îndemâna oricui.

Elimină din alimentație zahărul și grăsimile

Alimentele bogate în zahăr și grăsimi nu fac altceva decât să-ți „hrănească” grăsimea care se acumulează în zona abdomenului și a șoldurilor. Cantitatea enormă de insulină secretată de pancreas „construiește” straturile inestetice din aceste zone. Elimină cât mai repede produse ca ciocolată, prăjituri, zahăr în stare pură, alimentele procesate, junk food-ul. Lasă deoparte sosurile grase, prăjelile și înlocuiește-le cu salate simple și produse puțin procesate.

Grăsimea de pe șolduri, cum scapi de ea: Consumă alimente care stimulează arderile

Adaugă în alimentația ta acele produse care stimulează metabolismul. Legumele și fructele sunt alegerile cele mai sănătoase. Bogate în vitamine, minerale și enzime, aceste produse ajută organismul tău să „experimenteze” senzația de sațietate, eliminând in start dorința de a ronțăi în permanență câte ceva.

Grăsimea de pe șolduri, cum scapi de ea: Fă sport în fiecare zi

Exercițiile cardio sunt cele mai recomandate. Aerobicul, înotul sau jogging-ul sunt cele mai eficiente activități fizice care te ajută să arzi caloriile. În plus, tonusul tău va fi unul de zile mari. Vei avea senzația că poți muta munții cu un singur deget. În plus, de fiecare dată când prinzi un moment liber – fie că vorbești la telefon sau ești la birou, găsește moduri de a face puțină mișcare. 10 minute sunt suficiente.

Mai mult decât atât. Pilates-ul este rege. Acest gen de activitate sportivă se ocupă de întinderea mușchilor pe anumite zone, înclusiv cei de pe zona șoldurilor. Nu mai vorbim că este un gen de activitate plăcută și relaxantă.

Hidratează-te. Bea 8 pahare de apă pe zi

Este simplu. Ai grijă să bei 8 pahare de apă pe zi. Unul imediat după ce te-ai trezit, cu o jumătate de lămâie stoarsă. Altul înainte de culcare, îți asiguri astfel hidratarea din timpul nopții. Restul de 6 pahare de apă pot fi consumate pe parcursul zilei.

Masajul cu bambus

„Masajul cu beţe de bambus ajută la dizlocarea depozitelor de grăsime, în special din zonele greu de lucrat la sală (flancuri, coapse, şolduri etc). Masajul cu beţe de bambus nu este un masaj anticelulitic, ci o terapie net superioară, care oferă rezultate vizibile, previne recurenţa şi nu doare absolut deloc. Unul dintre principalele avantaje ale tehnicii constă în faptul că oferă rezultate de 8 ori mai bune decât masajul clasic anticelulitic, fără leziunile asociate acestuia din urmă”, explică Dan Bujor.

Fiind un masaj dinamic şi viguros, întreg organismul este pus în mişcare, astfel încât procesele responsabile cu arderea grăsimilor sunt stimulate şi reinvatate să funcţioneze la capacitate maximă.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel