Categories: Ştiri sănătate

Zentiva sprijină Academia de Înot Dinamo în misiunea de a învăța 15.000 de copii să înoate

Zentiva sprijină Academia de Înot Dinamo în misiunea de a învăța 15.000 de copii să înoate.

Brandul Cetilar susține printr-un parteneriat misiunea Academiei de Înot Dinamo, prin care academia se angajează să contribuie la încurajarea înotului în rândurile copiilor.

Academia, inițiată și condusă din poziția de manager de către Mihai Popovici, tatăl sportivului David Popovici, urmărește să ofere cele mai bune condiții și de experiență profesională pe mai multe paliere, de la inițiere și recreere până la performanță.

Zentiva sprijină Academia de Înot Dinamo

În plus, cu sprijinul Cetilar, cel puțin 40 de copii proveniți din medii defavorizate vor fi învățați să înoate și, ulterior, vor fi susținuți să se dezvolte în cadrul Academiei și chiar să performeze.

Cetilar, brand prezent în România prin Grupul Zentiva, are un angajament solid față de sport, sprijinind la nivel internațional competiții și echipe în fotbal, automobilism, yachting și atletism.

„Angajamentul Cetilar este de a susține evenimentele sportive și inițiativele pentru promovarea unui stil de viață activ și sănătos. Acestea pot și trebuie să înceapă devreme, pentru că le permit copiilor să se dezvolte sănătos și armonios, și, în unele cazuri, să ajungă mari campioni.

Performanțele recente din înotul românesc arată, încă o dată, că dorința sau talentul trebuie să întâlnească oportunitatea,
îndrumarea profesionistă și condițiile materiale.

Ne alăturăm cu drag Academiei de Înot Dinamo pentru a ajuta părinții să le ofere copiilor mai multe șanse să descopere plăcerea înotului și să poată face performanță”, a declarat Daniel Petre, Head of Marketing CHC Zentiva România.

15.000 de copii vor învăța să înoate

„Mulțumim Cetilar și Zentiva pentru că ne ajută să ne îndeplinim obiectivele și să ducem speranță chiar și acolo unde sunt mai puține oportunități pentru sport și înot. Academia își propune, în primul rând, să-i învețe pe copii să se bucure de sport și mai apoi să descopere performanța.

Noi creștem campioni într-un concept modern, în care înotul se învață prin joacă. Cu inspirație din partea tinerilor noștri sportivi și cu sprijin din partea comunității de afaceri sperăm să facem cât mai mulți copii să iubească înotul.” a declarat Mihai Popovici, Manager Academia de Înot Dinamo.

Cetilar este un dispozitiv medical tip cremă, original, eliberat fără prescripție medicală, pentru articulații, mușchi și tendoane.

Este folosit pentru reducerea simptomelor dureroase musculare, recuperarea funcțională în timpul reabilitării după inflamație articulară sau leziuni, pentru tratamentul tulburărilor articulare cauzate de osteoartrită, pentru îmbunătățirea funcției articulare și a capacității de mișcare și pentru recuperarea mobilității normale în cazul leziunilor articulare la sportivi.

Cetilar este singurul dispozitiv de acest gen certificat Play Sure Doping Free – nu conține nicio substanță dopantă, fiind potrivit pentru practicanții de sport la toate nivelurile.

Recent Posts

Cum se simte oboseala de la cancer. Apare în stadii avansate de boală

Cum se simte oboseala de la cancer? Oboseala este un simptom comun al cancerelor avansate,…

13 minute ago

Cine va primi o pensie mai mare cu sume cuprinse între 600 și 1600 lei din septembrie

Pensionarii cu mulți ani de muncă vor beneficia de creșteri semnificative ale pensiilor, între 600…

43 de minute ago

O conversație banală cu fiica lui i-a distrus căsnicia

Căsnicie distrusă după dezvăluirea unui secret teribil. Un bărbat a avut parte de o surpriză…

o oră ago

Ce sume se dau și ce acte sunt necesare pentru pensia pe caz de boală

În România, conform legislației muncii și noii legi a pensiilor, anumite categorii de români vor…

2 ore ago

Efectele terapeutice ale râsului. Medicamentul de care nu știai: ce boli pot fi tratate prin râs

Efectele terapeutice ale râsului. Râsul este adesea numit cel mai bun medicament, și nu este…

14 ore ago

Horoscop 19- 25 mai. Alina Bădic: „Suntem supuși unui EXPERIMENT astral. Intrăm în rezonanță cu elemente-cheie de destin”

Alina Bădic a prezentat predicțiile astrale pentru săptămâna 19 – 25 mai 2024, pentru toate…

14 ore ago

Citeste si: