Categories: Ştiri sănătate

Ziua de 3 martie 2019, o zi cu un impact major, aflată sub codul 3.3.3. Schimbări incredibile ne așteaptă

Ziua de 3 martie 2019 este o zi extrem de importantă, din punct de vedere energetic. Este supranumită ziua 3.3.3, fiindcă se află sub imperiul acestui cod mistic.

Martie 2019 este luna a treia dintr-un an numerologic 3. Iar ziua 3.3.3. atenție, vine cu schimbări puternice în viața tuturor.

Martie 2019 este luna 3 a anului 2019, un an sub vibratia numerologica 3. Numarul 3 este special in numerologie pentru ca reprezinta cine suntem ca treime – corpul, spiritul si mintea. El arata alinierea noastra cu sinele inalt. De aceea, ziua de 3 martie este o zi foarte potenta pentru ca poarta codul 333 ceea ce inseamna ca energia lui 3 va fi foarte inalta in perioada din preajma acestei zile. Vom fi mult mai capabili sa ne exprimam dorintele si sa ne comunicam adevarul despre noi insine.

3 martie 2019 deblochează frecvența numerică 333, deoarece este a treia zi a celei de-a treia luni, într-un an cu semnificație 3 (2+0+1+9= 12,  1+2= 3), potrivit cespunastrele.ro.

Numarul 3 – numarul creatiei

Primii matematiciani și numerologi au fost intrigati  de numărul 3 și credeau că acest numar detine un potential creator imens. Numărul 3 reprezintă materialul și capacitatea de a exprima, crea și manifesta în această lume tridimensionala. Numărul 3 reprezintă acel aspect din viață pe care îl cunoaștem. Acesta reprezintă începutul, mijlocul și sfârșitul. El reprezintă suma celor care suntem – o minte, un trup și un suflet.

Numărul 3 reprezintă creatia, reprezintă comunicarea și expresia exterioară, reprezintă de asemenea adevărul nostru cel mai înalt și vocea noastră interioară, acea îndrumare care întotdeauna știe cum să ne calmeze și să ne îndrepte în direcția cea bună.

3 Martie 2019 – o reconectare cu fiinta noastra divina

Simbolismul și magia numărului 3 au o semnificatie adânca, iar această a treia zi a celei de a treia luni într-un an cu semnificatie trei, ne ofera posibilitatea de a folosi energia acestui numar spre a ne reaminti, a ne conecta si a vedea in ce moment al vietii noastre suntem acum.

Sub vibrația din 333, ne putem alinia, crea, exprima și armoniza cu Universul. Putem folosi această zi pentru a ne împărtăși adevărul, pentru a ne reinventa și pentru a pune ideile și planurile noastre în lume.

Putem folosi energiile zilei pentru a reflecta asupra poveștii vieții noastre și pentru a ne asigura că scriem povestea pe care vrem să o traim.

Recent Posts

Horoscop 13 mai cu Pavel Globa. Vești grozave pentru o zodie. Se vor debloca situațiile financiare și vor reuși să ducă la bun sfârșit proiectele

Horoscop zilnic pentru luni, 13 mai 2024, realizatde Pavel Globa. Startul de săptămână le aduce…

2 minute ago

HOROSCOP. Top 4 zodii care au NOROC din naștere

Astrologia oferă perspective interesante asupra personalității și destinului nostru, modelând modul în care ne vedem…

10 ore ago

Planta miraculoasă de lângă casă. Ce boli tratează Mâna Maicii Domnului

Mâna Maicii Domnului sau Caprifoiul, cum i se mai spune, este o plantă puternic îmiresmată…

11 ore ago

Cu cât vor creşte, din nou, pensiile de la 1 ianuarie 2025. Cât va fi rata inflaţiei?

Odată cu intrarea în vigoare a Legii Pensiilor din 2024, pensionarii se așteaptă la cel…

11 ore ago

Mesaj emoţionant pentru Florin Piersic: „Este nemuritor!”

Actorul Florin Zamfirescu i-a transmis colegului său de breaslă, Florin Piersic, un mesaj emoţionant de…

12 ore ago

Citeste si: