marți, iunie 15, 2021

Ziua de 3 martie 2019 este o zi extrem de importantă, din punct de vedere energetic. Este supranumită ziua 3.3.3, fiindcă se află sub imperiul acestui cod mistic.

Martie 2019 este luna a treia dintr-un

an numerologic 3. Iar ziua 3.3.3. atenție, vine cu schimbări puternice în viața tuturor.

Martie 2019 este luna 3 a anului 2019, un an sub vibratia numerologica 3. Numarul 3 este special in numerologie pentru ca reprezinta cine suntem ca treime – corpul, spiritul si mintea. El arata alinierea noastra cu sinele inalt. De aceea, ziua de 3 martie este o zi foarte potenta pentru ca poarta codul 333 ceea ce inseamna ca energia lui 3 va fi foarte inalta in perioada din preajma acestei zile. Vom fi mult mai capabili sa ne exprimam dorintele si sa ne comunicam adevarul despre noi insine.

3 martie

2019 deblochează frecvența numerică 333, deoarece este a treia zi a celei de-a treia luni, într-un an cu semnificație 3 (2+0+1+9= 12,  1+2= 3), potrivit cespunastrele.ro.

Numarul 3 – numarul creatiei

Primii matematiciani și numerologi au fost intrigati  de numărul 3 și credeau că acest numar detine un potential creator imens. Numărul 3 reprezintă materialul și capacitatea de a exprima, crea și manifesta în această lume tridimensionala. Numărul 3 reprezintă acel aspect din viață pe care îl cunoaștem. Acesta reprezintă începutul, mijlocul și sfârșitul. El reprezintă suma celor care suntem – o minte,

un trup și un suflet.

Numărul 3 reprezintă creatia, reprezintă comunicarea și expresia exterioară, reprezintă de asemenea adevărul nostru cel mai înalt și vocea noastră interioară, acea îndrumare care întotdeauna știe cum să ne calmeze și să ne îndrepte în direcția cea bună.

3 Martie 2019 – o reconectare cu fiinta noastra divina

Simbolismul și magia numărului 3 au o semnificatie adânca, iar această a treia zi a celei de a treia luni într-un an cu semnificatie trei, ne ofera posibilitatea de a folosi energia acestui numar spre a ne reaminti, a ne conecta si a vedea in ce moment al vietii

noastre suntem acum.

Sub vibrația din 333, ne putem alinia, crea, exprima și armoniza cu Universul. Putem folosi această zi pentru a ne împărtăși adevărul, pentru a ne reinventa și pentru a pune ideile și planurile noastre în lume.

Putem folosi energiile zilei pentru a reflecta asupra poveștii vieții noastre și pentru a ne asigura că scriem povestea pe care vrem să o traim.

Ultimele stiri

Parteneri