Categories: Stil de viaţă

10 lucruri care te fac fericită. Repede, ușor și sigur

10 lucruri care te fac fericită. Repede, ușor și sigur

Există oameni care sunt fericiți fără să facă niciun efort. În același timp, însă, există și oameni care nu reușesc să atingă această stare, oricât de mult ar încerca. Psihologii sunt de părere că starea de fericire se învață, nu este un lucru dat, pur și simplu.

Stă în puterea de adaptare a fiecăruia dintre noi și în dorința de a depăși momentele dificile, apreciind și însușindu-ne lecțiile  pe care le aveam de învățat. Când nu ai cu cine să vorbești, când ți se pare că nimeni nu te înțelege și nu te poate ajuta, trebuie să înțelegi că în mâinile tale stă cheia fericirii tale.

Până să ajungi la lucrurile mari, grandioase, despre care tu crezi că-ți vor aduce fericirea, le ai la îndemână pe cele mărunte, comune. Sunt lucruri cotidiene care îți pot ridica nivelul de energie atunci când ești la pământ. Sunt gesturi simple, dar eficiente și deosebit de puternice, în momentul în care le înțelegi rostul.

Așadar, iată 10 dintre cele mai simple lucruri care te fac fericită.

10 lucruri care te fac fericită

1. Fă o baie

Chiar dacă nu dorești să o faci și ți-e mai comod să stai în pat, ridică-te și intră sub duș. Te vei elibera de toată energia negativă acumulată peste zi.

2. Parfumează-te

Când te simți deprimată, există un mic truc ce te poate ajuta să-ți ridice moralul. Pune-ți parfumul cel mai bun, chiar dacă ești singură în casă. Și nu uita de ruj. Asta îți va da încredere în tine.

3. Îmbracă hainele cele mai bune

De mici am fost învățați că există haine de zi cu zi și „haine cele bune”, pentru ocazii speciale. E timpul să te îmbraci cu „hainele cel bune” oricând ai chef. Nu aștepta nici o ocazie mai importantă de a-ți pune ceea ce te face să te simți bine și în armonie cu starea ta interioară.

4. Fă plimbări lungi

Părăsește-ți casa indiferent dacă nu ai pe nimeni de vizitat. Pune lesa câinelui și ieși afară. Nu ai un câine? Nu-i nimic. Ia o carte sau ceva de croșetat și îndreaptă-te spre cel mai apropiat parc. De asemenea, poți să stai pur și simplu în tăcere și să binecuvântezi trecătorii. Asta îți va ridica vibrația corpului.

Zâmbește și fii fericită!

5. Zâmbește

Obișnuitește-te să zâmbești în fiecare z, în fiecare secundă. Puțin cate puțin o vei face fără să îți dai seama și te vei simți mult mai bine. Iar cei care te înconjoară îți vor răspunde tot cu zâmbet. Este forma cea mai simplă de a-ți face ziua mai frumoasă.

6. Răsfață-te

Fă-ți un capriciu bun și delicos. Fă-ți bucurii singură. Mănâncă, fără să te simți vinovată, ceva ce îți place cu adevărat. O poftă nu va ucide pe nimeni.

7. Iubește-te!!!

Sună usor, dar este foarte complicat de făcut în realitate. Privește-te în oglindă cu respect și seninătate. Dacă nu ai nimic plăcut să-ți spui, rămâi tăcut. Amintește-ți că vocea ta interioară îți vorbește și .. vorbește-ți cu dragoste și blândețe.

Trebuie să înțelegi că dacă nu înveți să-ți respecți excesul de greutate, înălțimea, dimensiunea bustului, vergeturile, celulita, este ușor pentru cineva să te rănească în intimitatea ta.

beauty girl cry

8. Plângi

Amintește-ți că totul trece. Nimic nu durează pentru totdeauna. Când ești tristă, lasă-ți lacrimile să curgă dar nu rămâne în durere.  Nu rămâne ancorată în suferință. Mâine vei începe să vezi cum în ciuda rănilor , te vei vindeca.

9. Învață să spui nu

Elimină din viața ta orice persoană care te-a rănit sau te-a făcut să te simți rău. Nu depinde de ei complet și dacă îți afectează starea de spirit, învață să spui NU, și să ieși din rând.

10. Apreciază-i pe ce din jurul tău

Rămâi cu cei care te fac să visezi, care te determină să te perfecționezi, care văd în tine magia pe care o ai și care te fac fericit.

Recent Posts

Cât costă lingura pentru alimentație sănătoasă, inventată de japonezi?

Gigantul japonez din sectorul băuturilor Kirin Holdings va începe să comercializeze o lingură electrificată despre…

8 ore ago

Știai că ai dreptul la pensie chiar dacă nu ai cotizat suficient? Condițiile în care poți beneficia de pensie

Românii care nu au avut un loc de muncă, contracte legale si nu au plătit…

8 ore ago

Horoscopul banilor pentru săptămâna 20-26 mai. Zodiile care scapă de datorii

Soarele intră în zodia Gemenilor, fiind un semn că timpul este potrivit să revenim la…

9 ore ago

Dezvăluiri din ancheta scandalului sângelui contaminat: 30.000 de persoane au primit transfuzii cu sânge infectat!

Autorităţile sanitare şi cele politice au încercat să ascundă adevărul în legătură cu uriaşul scandal…

9 ore ago

Alertă cu bombă la Patriarhia Română

Catedrala Patriarhală a fost evacuată după o amenințare cu bombă. La Catedrală și la sediul…

10 ore ago

Legătura dintre pensiile din Pilonul II și prețul curentului electric. Puțini români știu acest lucru

Potrivit unei analize realizate de Ziarul Financiar, 6 din fiecare 10 lei investiţi de fondurile…

10 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Transplant pulmonar