4 tipuri de obiecte care îți afectează profund starea de spirit, energia și emoțiile. Atenție, unele sunt extrem de toxice!

Patru tipuri de obiecte care îți afectează profund starea de spirit, energia și emoțiile. Atenție, unele sunt extrem de toxice!

Ți s-a întâmplat vreodată să intri într -o cameră și să ai o senzație puternică că ceva nu îți place deloc, sau, dimpotrivă, îți place foarte tare? E ceva dincolo de elementele evidente ale stilului, modei sau curățeniei, e un fel de energie care fie ți se pare prietenoasă, fie o găsești toxică. 

Există ceva într -un spațiu care vă vorbește, chiar dacă este ceva ce simțiți mai mult decât îl știți. Unele obiecte își păstrează frecvența pozitivă pentru o lungă perioadă de timp, în timp ce altele fie o pierd sau ridică alte frecvențe care nu sunt atât de benefice.

Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Mai mult, aceste articole nu sunt cel mai adesea dispuse să fie resetate energetic. Este foarte interesant atunci când începeți să faceți legătura dintre aceste obiecte și acești factori, începeți să vă înțelegeți propriile reacții.

4 tipuri de obiecte care îți afectează profund starea de spirit și emoțiile

Cu toate acestea, vor exista întotdeauna anumite piese care nu vor funcționa pentru nimeni din cauza energiei stagnante sau grele pe care le poartă, potrivit yourtango.com.

Tipuri de obiecte care pot inspira sentimente și reacții puternice – atât negative, cât și pozitive:

1. Artă, imagini, fotografii, decor de perete și articole similare

Unele dintre aceste lucruri s-ar putea să te inspire. Sunt și obiecte de decor care te -ar putea face să zâmbești, în timp ce alte lucruri pot declanșa tristețe sau furie.

Cristale – Pixabay

2. Cristale în diverse forme 

Cristalele sunt utilizate în mod obișnuit ca decor, bijuterii, accesorii etc., dar ar trebui să fiți foarte conștienți și atenți cu cristalele, deoarece sunt puternice. Cristalele trebuie să fie onorate și mereu respectate.

3. Culorile își aduc propria frecvență într -un spațiu

Culoarea draperiilor, a mobilierului și a altor obiecte influențează, de asemenea, frecvența obiectului respectiv în funcție de locul în care este plasat articolul.

4. Mobilier vechi

O categorie cu multă energie „problemă” este mobilierul vechi. Trecut de la o generație la alta, mobilierul antic pare să poarte o mulțime de bagaje emoționale din amintiri.

Recent Posts

Pensionarii care trebuie să se prezinte, cât mai repede, la Casa de Pensii. Află despre ce ofertă este vorba

Pensionarii care trebuie să se prezinte, cât mai repede, la Casa de Pensii. Află despre…

28 de minute ago

O nouă metodă de transplant ar putea fi aplicată şi în România

În viitor, medicii români ar putea să transplanteze organe de la donatori decedaţi prin „moarte…

42 de minute ago

Un supliment extrem de popular poate ajuta la ameliorarea constipației. Cum să alegi ce tip este cel mai bun pentru tine

Supliment popular pentru un scaun bun. Deși sunt eficiente, laxativele pot avea efecte secundare incomode,…

58 de minute ago

Se întâmplă în România! Un pacient stă cu piciorul rupt de 10 zile, pentru că medicul chirurg și anestezistul sunt certați

Pacient neoperat din cauza unui conflict între medici. Caz incredibil într-un spital din România. Când…

2 ore ago

Camelia Pătrășcanu vine cu vești excelente. „Ultimile zile cu Jupiter în Taur aduc prosperitate”. Află care sunt zodiile favorizate de astre

Camelia Pătrășcanu vine cu vești excelente. Astrologul dezvăluie cele trei zodii care vor avea parte…

2 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra